Въпрос относно приема на Scitec Attack

05.05.11
18:29

От магазина от който го взех ми казаха да го пия в тренировъчни преди на гладно и след тренировка, и в почивни дни само сутрин на гладно. Обаче си чудя, дали не е прекалено в тренировъчни да се пие и след тренировката... Как е по-удачно да се пие?

05.05.11
18:31

not again.. |( случайно да има етикет на тая кутия? Случайно да има инфо в нета?

HE

05.05.11
19:06

казано от Blackie Lawless на 05.05.11, 18:29:

От магазина от който го взех ми казаха да го пия в тренировъчни преди на гладно и след тренировка, и в почивни дни само сутрин на гладно. Обаче си чудя, дали не е прекалено в тренировъчни да се пие и след тренировката... Как е по-удачно да се пие?

Сигурно производителите не са се сетили за варианта, който предлагаш :D
Побързай да им пишеш какъв мега пропуск са направили ;)
Как ли е най-удачно да се пие? Сети ли се да погледнеш на етикета какво е написано?
Аз погледнах етикета на мойта кутия и “О, чудо” там пишело. Даже производителя се е постарал да обясни и как точно действа продукта (whew) Да ти кажа въпросната операция не е толкова трудна - вдигаш си задника и отиваш да прочетеш какво са написали производителите на етикета. В случай, че не си взел продукта - google.bg и четеш, а хората са направили и една търсачка за форума и сайта, та да се ползва преди да изплеска някой поредната тема с повтарящия се за 100-тен път тема.

05.05.11
19:39

Нещо не ви се получи ... и на 2-та, но както и да е. Кутията не е в мен, затова немога да погледна на нея. Тази опция е възможна чак другата седмица като се прибера. А вместо да изпишете цели романи с иронични, недоизмислени постове можеше просто с 2 думи кратко и ясно да ми отговорите. Ще си потърся каквото ми е нужно, не се хабете вече.

05.05.11
19:45

Гугъл бе академик.. |( |( |(

HE

05.05.11
19:58

казано от Калоян Цонев на 05.05.11, 19:45:

Гугъл бе академик.. |( |( |(

То и аз това му написах, но щом моя пост не е погледнал - дали ще погледне и твоя :D
Не е като да го няма етикета никъде ;)

казано от Blackie Lawless на 05.05.11, 19:39:

Нещо не ви се получи...

Кое не се получи, приятелю?
Scitec имат ли сайт? Там пише ли всичко за което питаш?
Защо ни караш да разказваме етикети?

Scitec Attack е буустер,а буустерите в трен. дни само преди тренировка :)

HE

06.05.11
00:34

казано от Александър  Илиев на 05.05.11, 22:13:

Scitec Attack е буустер,а буустерите в трен. дни само преди тренировка :)

Така ли? А да кажеш нещо по въпроса за използването му и като креатинов продукт?

За използването му като креатинов продукт се надявам да получим информация от теб :)

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 10.05.11 16:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1