06.05.11
17:58
Здравейте!
Купих си горепосочения бърнър. Пише да се лапат по 3 хапа на ден с много течности.... ясно де, ама преди пренировка ли, преди ядене ли, наведнъж всичките ли... някой може ли да ме ориентира?
Благодаря предварително! (sun)
Темата беше редактирана от NiceStyle на 25.05.11 22:00.
06.05.11
18:04
Защо преди да си поръчате нещо, не гледате кога се приема, как, по колко ?
06.05.11
18:59
В един сайт видях, че пише да се приема преди натвоварване...
Мерси, Georgi Popov и Пламъка !
Разчетох се повече във форуми, където хората споделят впечатления от продукитите... повечето взимат 3 хапа 30 мин. преди тренировка и преди ядене в нетренировъчни дни. Мисля и аз така да правя... :)
Мнението беше редактирано от NiceStyle на 06.05.11 20:03.
Здравейте!
Та да си продължа темата... нещо тия термо капс не ми действат много-много... чета из форума (а и не само), че всеки, който взимам някакъв бърнар, го усеща по някакъв начин... потене, превъзбуда, липса на апетит и т.н. При мене няма нищо такова... също и енергийни напитки и кафета не ми влияят.
Някакви съвети? Да го комбинирам с нещо друго? Иначе съм около 196 см. висок, 96 кг., с няколко годишен стаж в залата.
казано от Capybar на 25.05.11, 22:07:
Здравейте!
Та да си продължа темата... нещо тия термо капс не ми действат много-много... чета из форума (а и не само), че всеки, който взимам някакъв бърнар, го усеща по някакъв начин... потене, превъзбуда, липса на апетит и т.н. При мене няма нищо такова... също и енергийни напитки и кафета не ми влияят.
Някакви съвети? Да го комбинирам с нещо друго? Иначе съм около 196 см. висок, 96 кг., с няколко годишен стаж в залата.
А добре де, защо аджиба си взе точно този никому неизвестен бърнър? Или някой те убеди, че на определена цена е безумно изгодна оферта? Обикновенно човек първо проучва пазара и тогава купува, ти си почнал точно в обратната последователност.
1. Това, че на теб не ти е познат, не означава “никому неизвестен”.
2. Уверявам те, че достатъчно добре съм се информирал за продукта, преди да го купя. Единствено за начина на взимане чух няколко различни мнения, затова реших да пусна темата.
3. Фитнесът, който посещавам (не в България), е дистрибутор на Weider. Питах няколко момчета със стабилни резултати от фитнеса и те споделиха, че са много доволни от всички продукти на фирмата, включително и от бърнара. Затова реших да го взема.
Айде по-здрави!
Сега ако ми посочиш и една класация, в която фигурира ще се съглася с теб. Аз лично мога да твърдя, че съм запознат с пазара на подобен тип добавки, но не се сещам някъде в специализираните форуми да съм прочел нещо за този продукт. Не го приемай като заяждане, определено ми беше интересно защо точно него.
Според мен мнението на 6-7 момчета с дългогодишен стаж, които са тествали продукта, тежи повече, отколкото маркетинговия инструмент, наречен класация... защото тези, които се считат за достоверни, са именно такива... лично мнение...
@Valdis - не класация, там играят пари, да ти посочи реални резултати от пробвали продукта !
казано от emzo на 26.05.11, 15:17:
@Valdis - не класация, там играят пари, да ти посочи реални резултати от пробвали продукта !
Емзо, това беше просто заигравка, но няма по-добро място за добиване на информация от форумите, особенно когато човек се научи да разпознава и отбягва платените ревюта. А въпросните форуми, които разполагат с достатъчно обем информация общо взето се броят на пръстите на двете ми ръце. И пак стигаме до там, че първо се добива информация за ефективност, брой дози, периода, за който стига една опаковка, странични ефекти и т.н. и чак тогава се купува. Аз лично не бих купил този продукт защото не съм прочел нищо хубаво за него (както и лошо) от което следва, че не се ползва с особена популярност.