Аз и гърдите ми

09.05.11
18:44

Ми проблема ми е че от както сам започнал да тренирам гърдите ми не са били еднакви (преди да започна и в началото да, преди 2 години ) знам че е заради техниката на изпълнение сгрешил сам я, поради прекомерното увеличаване на тежеста...маса не ми липсва, не съм плосък, въпроса ми е дали ще се оправят тренирам само с дъмбели 15 кг. с цел изчистена техника.А самия проблем е че лявата ми гърда е малко по-голяма от дясната, а дясната е и по-малка в долната част и по-голяма в горната (ако ме разбрахте :D) това се вижда ако ги гледам отдолу де, фронтално отпред почти не се забелязва.Някой имал ли е подобен проблем или част от моя проблем, моля дайте мнения ще са ми от полза.

Имам същия проблем, десничар съм, но лявата част на тялото ми е малко по-развита при гърдите, даже ако се загледам в огледалото си личи... Дори когато тренирам с гирички с лявата ръка правя доста по-лесно сериите. Някой да обясни какво да правя?

09.05.11
23:40

Да си тренираш нормално, независимо дали с дъмбели или лост... слабата страна ще навакса рано или късно.

10.05.11
17:07

Тренирай гърдите с дъмбели с еднаква тежест и повторения. Рядко срещана е пълна симетрия.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1