09.05.11
22:50
Здравейте искам да си купя въже за скачане висок съм 185см и се чудя между 275см и 305см въже.
За да определите правилната дължина на въжето задръжте средата на въжето под левия ви крак и поставете дръжките на въжето в лявата ви ръка. Когато изпънете въжето нагоре дръжките на въжето трябва да са на височината на подминшниците ви
Така става че ми трябва от 305 см но ми се вижда много и затова питам вас.
09.05.11
22:52
Казваш, че ти трябва от 305см, но после казваш, че ти се вижда дълго. Купи си по дълго, защото ще може да го скъсиш, а късото няма как да го направиш по-дълго :)
09.05.11
23:59
Аз преди две години си купих на сляпо едно въже от Mall of Sofia за 10лв и бях приятно изненадан, че като развих тапите в дръжките имаше по 15тина сантиметра, които можеха да се отпускат или свиват). Но мисля, че за това няма точна формула с каквото си свикнал такова си търси :)
и 275 см са ти много. така или иначе ако може да се скъси ще го скъсиш. по-добре гледай въжето да е тежко, не дръжките а самото въже. иначе няма да се върти достатъчно бързо и ще си дадеш парите напразно. ако има възможност го пробвай в магазина преди да го купиш.
Там където започват дръжките и свършва самото въже-това трябва да е на височината на подмишницата-повярвай ми,това е перфектната дължина.Вземи си хубаво въже,до 10-20 лв има страшни.И при скъсяването не връзвай на възел въжето и не го мушкай в дръжката пак,а направо режи,защото иначе самия въртящ механизъм се задръства и въжето ще се оплита.
10.05.11
10:30
Мога да ти препоръчам едно въже,което купих от Пикадили за 12 лева на BodySculpture, има брояч , регулира се дължината и мисля, че ще останеш доволен. Вече от 7 месеца го имам и е супер ;) Единственият недостатък е,че не тежи много..
10.05.11
10:31
Мога да ти препоръчам едно въже,което купих от Пикадили за 12 лева на BodySculpture, има брояч , регулира се дължината и мисля, че ще останеш доволен. Вече от 7 месеца го имам и е супер ;)