10.05.11
17:46
Sasha
30 Burpee Power Snatches (combo), for time (30 бърпи + силово изхвърляне (комбо), за време)
Щанга 45 кг (30 кг за жени).
Добре де, заинтригува ме. Утре ще го правя след клек и раменна преса :) ... Само че няма да е с 45кг., ами с 36 / 7 някъде. Такава щанга имам в наличност извън залата, там просто не става ;)
казано от jalokin на 10.05.11, 19:14:
Не е зле, но някакси е хубаво да се закрепи щангата, да няма гафове.
Два диска пред щангата могат да свършат работа, но дори и това не е нужно, според мен. Задържането на щангата неподвижна е част от усилието ;)
@ Slavko - Ще го махна клипа и ще сложа твоя, когато му биеш времето :)
казано от Vic на 11.05.11, 07:33:
казано от jalokin на 10.05.11, 19:14:
Не е зле, но някакси е хубаво да се закрепи щангата, да няма гафове.
Два диска пред щангата могат да свършат работа, но дори и това не е нужно, според мен. Задържането на щангата неподвижна е част от усилието ;)
Абсолютно е така, но аз смятам, че винаги трябва да се разглежда отношението ползи:рискове. Затова и не правя ренегатско с малки пудовки (макар и някой път, приоритет да ми е бил TUT), един път да ти изпука някоя китка, лакът или... и може да отиде. Пък идеята е да сме постоянни нали? От направен Калсу за 20мин веднъж в живота никой няма да е як вечно.
3:59 с 52кг.
скоро клип...че сега ме мързи:)...няма такъв клип, ша знаите:)
тоя комплекс е ташак...ми аз тръгвам да го правя след основната ми снач тренировка, пребит на куче:)
това е за 2.20-2.40…