Помощ за комбинация на креатин + гейнер/протеин ?

10.05.11
18:50

Здравейте,мисля да комбинирам Креатин : Cellmass nt 10 (bsn)  + Гейнер : Gain bolic 6000 (olimp)  Какво мислите за комбинацията ?

12.05.11
11:56

По-добре комбинирай Cellmass или с True-Mass (гейнър), или с Syntha 6 (протеин), всичките продукти са на БСН.

12.05.11
12:22

Аз лично бих предпочел Селлмас-а да се комбинира със синта 6 .. Въглехидратите и сам можеш да си ги набавиш, докато протеина в синтата мисля ,че е повече, ще те излъжа. Но определено има доста повече дози отколкото в един гейнър. Успех в покупката!

12.05.11
19:38

True Mass - 46г протеин в доза, Syntha 6 - 22г протеин на доза . Като брои дози не знам колко са и не пише в сайта, в който проверих, но ако искаш да сваляш заложи по-скоро на Syntha6 .

13.05.11
16:43

Не,аз качвам :)
Мерси за мненията,Помогнахте ми :)

13.05.11
21:09

Да прав си за дозите протеин, в тру масс-а има доста, моя грешка. Ама като гледам пиши 1 лъжичка преди и 2 след тренировка т.е. се пие 1 доза на ден, докато синтата се пият по 2 и ще се достигне до същото ниво протеин. Добър гейнър изглежда тру масс-а не съм го пробвал. Иначе успех в покупката !

14.05.11
15:26

Мерси,вече го пия селмаса

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1