Моля ви помогнете ми?

13.05.11
18:27

Моля ви помогнете ми? Може ли мнение за обядът ми? Храня се по 3-4 пъти на ден, в периода 4-5 часа.
Обяд ми е : Едно сварено пилешко бутче 200 грама (значи преди да го сваря, му махам трътката, кожата и всички по едри мазнини).Сварявам го за около 30-40 минути, не добавам сол и подправки, и всякакви маринати.Та, съответното бутче, 80 грама типов хляб, към бутчето си направих около 300-350 грама салата от домати и краставици (без да добавям в нея сол, олио и всякакви мазни сосове). И за нещо като добавка или десерт, си изядох една кофичка от 400 грама Краве Кисело Мляко с масленост 3,6%.
Та, кажете ми как ви се струва.Здравословен ли е, или не.Подходящ обяд ли е, или не.
И само още нещо да попитам, лошо ли е че обичам да си похапвам хрущялните части, от кокала на пилешкото бутче.
Много ви благодаря предварително.

13.05.11
19:10

Дали е подходящ не мога да кажа. Това зависи от храната в останалите хранения през деня, целите ти и тренировките. Първото не си го написал никъде, а другото в друга тема и не всеки ще се сети да я потърси. Ако смяташ за всеки ден или всяко хранене да правиш нова тема - направи си тема дневник.
Това, че ядеш “здравословна” храна, само по себе си, не ти гарантира, че се храниш целесъобразно.
Какво страшно има в мазнините? Само не казвай, че не са здравословни.
Не е лошо, че обичаш и похапваш хрущяли.
Гледам, че смяташ калории. Ако менюто ти покрива нуждата от енергия, съответно необходимото количество белтъчини, мазнини, въглехидрати и т.н. - обяда и всичко останало са подходящи. Това е. Може да разгледаш кой, какво и защо яде по дневниците на подобните на теб хора. Няма такова нещо като обяд за отслабване, вечеря за качване, вафла еди коя си за полова мощ и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1