Проблем в предмишницата.

13.05.11
18:28

Здравейте колеги. Имам проблем с предмишницата на дясната ръка. Когато правя трицепс, първо правя упражнения с дъмбели, след това за край на тренировката правя лицеви опори като дланите ги сключвам на ромб за трицепс с цел напомпване. Точно в последната част от тренировката ми се появява проблема в лицевите опори, след като съм се напомпал доста, нещо в дясната предмишница започва да ми прескача в момента когато се спускам към земята и се изтласквам нагоре. Това прескачане го усещам по цялата дължина на предмишницата. Това ми пречи много, понеже въпреки, че съм се напомпал имам желание, воля, и сила да правя още повторения но като почне да  ми прескача предмишницата и спирам понеже се притеснявам да не стане нещо лошо. Пробвах да сменя упражнението с кофички но проблема остана. Имам предположение, че този проблем ми се появява при упражненията в който ръката е в положение на упора и се набива в земята или там където съм се опрял например кофички, лицеви. Много, ще съм ви благодарен ако някой с подобен проблем или някои компетентен човек ми даде съвет какво да правя, дали трябва да се мажа с нещо или да си пристягам предмишницата с бинтове и също така да ми каже в какво може да е проблема.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.05.11 09:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1