13.05.11
19:43
Здравейте не съм много наясно как стоят нещата с чистенето, до сега не ми се е налагало, но сега ми се иска малко да поизкарам преса, та въпроса ми е ще има ли ефект от тичане + тренировки за корем ноо, без да се ограничавам с диета, тоест аз попринцип не ям сладко не пия газирано не ям много мазно...искам това да не ми вреди на тренировките, не съм много мазен, и сега си ми се виждат плочките но искам още все пак идва лято, дайте мнения моля :)
13.05.11
20:58
казано от tabu на 13.05.11, 19:43:
...ще има ли ефект от тичане + тренировки за корем ноо, без да се ограничавам с диета...
Не. Без адекватно хранене нещата няма да се получат.
ее...дали така ще стане, добре тогава кой храни не трябва да ям, хляб,картофи...друго?Аз принципно не се старая да сам супер релефен, просто малко от малко :)
Еми има няколко режима между които можеш да избираш - НВД, ВМ-НВД, РБД... прегледай темите във форума като преди това сметни калорийния си баланс във някой сайт и бихме могли да ти помогнем по добре .. :)
За да не те мъчим да четеш най лесното което може да направиш е да ограничиш хляба до минимум, без сладко и газирани напитки, наблегни на протеина(месо, яйца, извара, мляко, сирене, кашкавал) и намали въглехидратите след тренировка даже ако можеш ги спри яж ориз, картофи, протеин, леща, боб, салата, зеле и други такива храни :)
13.05.11
22:04
Защо да не се ограничиш с диета? Искаш преса пък не ти се занимава толкова?Това е все едно да не работиш,а да имаш претенции за хубава заплата.Направи си диета.Разбери способен ли си да се ограничаваш от дадена храна.Дали ще можеш да минеш покрай някоя пицария и да се въздържиш да си хапнеш,или просто да си верен на храната в менюто си,или просто те е изтрах.
След като я издържиш,хапни си без нещо да те притеснява,когато знаеш че можеш и си издържал,и си готов за нещо подобно.
П.П. Много са ми интересни подобни постове искат това онова ,пък като им кажеш,все намират нещо да се оправдаят.
Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 13.05.11 22:05.
казано от Daniel Dimitrov на 13.05.11, 22:04:
Защо да не се ограничиш с диета? Искаш преса пък не ти се занимава толкова?Това е все едно да не работиш,а да имаш претенции за хубава заплата.Направи си диета.Разбери способен ли си да се ограничаваш от дадена храна.Дали ще можеш да минеш покрай някоя пицария и да се въздържиш да си хапнеш,или просто да си верен на храната в менюто си,или просто те е изтрах.
След като я издържиш,хапни си без нещо да те притеснява,когато знаеш че можеш и си издържал,и си готов за нещо подобно.П.П. Много са ми интересни подобни постове искат това онова ,пък като им кажеш,все намират нещо да се оправдаят.
нее не че не искам щото не ми се занимава (за диета с много ограничения) ами не искам това да ми повлиява на качването на маса и на тренировките ;) ... бтв ами ще спра хляба ще вкарам кардио и ще видим до 3 седмици какво ще излезе, пак казвам не държа да съм супер релефния ;)
Ти релеф ли искаш да правиш или да качваш маса ? Струва ми се че не знаеш какво искаш.
казано от Xeeu3 на 15.05.11, 12:27:
Ти релеф ли искаш да правиш или да качваш маса ? Струва ми се че не знаеш какво искаш.
амиии :D ... да сваля малко мазнини от корема и да си качвам маса :D ,мисля че ще стане ;)
15.05.11
15:15
казано от tabu на 15.05.11, 12:46:
амиии :D ... да сваля малко мазнини от корема и да си качвам маса :D ,мисля че ще стане ;)
Да ще стане, когато върбата роди круши или стана експерт по атомна физика. Защо според теб има основен период и период на изчистване, а ще ти дам жокер - не е за да е по-интересно в залата. Ако ставаха нещата така - по улиците щеше да има само грамадни и изчистени.
казано от head_hunter на 15.05.11, 15:15:
казано от tabu на 15.05.11, 12:46:
Да ще стане, когато върбата роди круши или стана експерт по атомна физика. Защо според теб има основен период и период на изчистване, а ще ти дам жокер - не е за да е по-интересно в залата. Ако ставаха нещата така - по улиците щеше да има само грамадни и изчистени.
Не е така!! Щяха да ходят напомппани плажни билдери с големи гърди бицепси и най-важното коремната преса!
а ако стане... :D може пък от силовите тренировки (от голямата тежест с която вдигам) тестостерона да ми се покачи и да почна да горя мазнини от каде знаете .. :D
15.05.11
22:23
казано от tabu на 13.05.11, 19:43:
ще има ли ефект от тичане + тренировки за корем ноо, без да се ограничавам с диета
НЕ!
(по-голям шрифт от това нямаше, въпреки че ми се иска да имаше).
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 15.05.11 22:24.