27.03.05
22:07
Днес и вчера беше републиканското. Супер яко е било според мен и доста големи килограми са били вдигнати. Да са им честити победите на Сашо88 и Джуджето! Браво момчета, честито! Джудже ти трябваше да си абсолютен, но какво да правиш. Според мен ти си бил най-добрия трибоец! Е нека другите, които бяха да коментират. Аз лично нямах възможност да отида, но ми разказаха как е минало.
по-здрави
ХАХА много сте бързи с коментара. Ние качваме снимките от състезанието и коментара. А резултатите ще ги има скоро и там ще можете да видите повече инфо. И според мен беше добро състезанието. Честито на Сашо и Тошо(джуджето) и от мен.
Гюсел с многото си килограми също взе участие, но стана втори. Язък му за голямата маса :)))
по-здрави
28.03.05
10:34
Еми :) МНого приказвате по кюто, Емо :)
Честита титла и от мен :) И така, във форума имаме затвърдени републикански шампиони в лицето на Сашо и Джуджето. Най - сърдечни поздравления и държа да отбележа, че и двамата имаха капацитета да са абсолютни шампиони, но просто не им беше ден... Единият си разкъса ръката и въпреки това продължи на най - тежкото упражнение, другият пък се състезаваше с контузия и на обезболяващи...
Не казвам ,че Стоян незаслужено взе титлата, просто и нашите момчета бяха достатъчно добри.
И въпреки това едно твърде достойно представяне. Остава да се радваме, че имаме такива герои във форума и да им пожелаем невероятни успехи на европейското!!!(Върнат ли се без златен медал, регистрацията в bb-team им се отнема :lol: ) Също туй и дано да продължат да ни помагат, колкото и егоистично да звучи това...
Имаме и други участници, също с добри представяния, например Мирослав Спасов, на който също не му беше ден и на когото желаем чудесни представяния навън!
Там, на състезанието, а чат пат и тук имаше още един човек - българския титан в силовия трибой :) Това е един човек, когото познавате от сайта и когото ние много редовно тормозим, но той е добър и ни прощава, може би защото след красивата си жена най - много обича силовия трибой :)
На него пък какво да пожелаем... Ами да ни досажда и той по - често тук, скорошно възстановяване от контузията, която да не се появява повече, и на световното - златен медал, като дано принуди съдиите поне няколко пъти да му проверят най - щателно екипировката :) :lol: 8)
Репортаж от състезанието + интервюта с двамата герои + коментар на Ивайло Христов...
Coming soon!
http://store1.data.bg/skydiver/Pictures/Fun%20Pics/shampan.jpg
28.03.05
11:44
Кратко точно и ясно.Честито на победителите.Да не забравят да почерпят :oops:
28.03.05
23:13
Благодаря за подкрепата, обаче Стоян си беше най -добър.Обещавам
му реванш в Люксенбург.За отбелязване е все по доброто съдийство.
Надявам се с Сашо да имаме повод да почерпим след европейското.Успехи на екипа на BB -Team.