15.05.11
22:34
Здравейте,
с един познат си взехме оксиелит про и двамата(той го взе преди няколко месеца,аз го взех вчера) и забелязах че има разлики в опаковките-примерно където пише как да се приема,има разлики!Това нормално ли е или не,как мислите ?
15.05.11
22:37
Вижте датата на производство, да не са различни партиди / серии?
15.05.11
23:16
Може да са изменили малко текста и да са го сменили с по-подходящ. Може и да са намалили дозите, заради хора, коиот имат ниска толерантност към кофеина и 1,3. Може и просто да са променили малко пирамидалното качване на дозата.
датата на производсто и срока за жалост немога да ги видя тей като се е изтъркало и не се вижда добре!(накрая се вижда,че е 2010година само-предполагам дата на производсто,тей като те имат по голям срок на госност и не би трябвало)-притесних се малко от това,но се замислих че окси е сравнително нов продукт и по принцип са с голям срок тези хапчеа-дано съм прав!
Иначе да,пирамидалното качване на дозата и изменено-на моя пише от 1вия ден 1таблетка сутрин и след 6-8 часа още една!Ако има нужда нали да се увеличи, а на неговия пише 1вите 3 дена по 1сутрин,след тези 3 дена 1сутрин и 1следобяд,и ако има нужда от повече да се мине на 3.
Мнението беше редактирано от ap_myst на 16.05.11 00:12.
Аз също забелязах разлика там, но 1:1 са съставките. НО - има едно голямо НО! При мен лично преди оксито ми праскаше яки топли вълни, и се потях постоянно. С последното, което купих, нищо подобно! Стаквам го с Джак и Blue Up и нищо! Дори покачих 2 кила за 2 седмици дотук. Няма да се учудя, ако е фалшиво!
1:1 са(има разлики само в начина на описание на съставките)!Иначе още немога да го сравня с предишния ми прием на окси елит.В момента съм на 2ри ден и изпитвам постоянна жажда и ми се налага постоянно да пия вода.Преди определено не беше така,за напред ще видим!
Междудругото,съвсем възможно е като пуснат нов продукт,всичко точно сички си купуват а-у и после да го развалят!
17.05.11
18:10
казано от ap_myst на 17.05.11, 17:47:
Междудругото,съвсем възможно е като пуснат нов продукт,всичко точно сички си купуват а-у и после да го развалят!
Точно пък това никога няма да си го позволят :0
П.П. Това 3 пъти го четох, за да схвана какво си имал предвид.