27.03.05
23:48
Искам да си кажа радоста... може би това не се случва само тук и го има в много списания.. по света но аз вчера го видях и много се зарадвах да видя Българин.. та стига съм говорил глупости ми да ви кажа сега.. значи аз от 7 месеца си живея в Англия .. и си купувам всеки месец един топ списания за културизъм та и вчера си взимам MUSCLEMAG се казва списанието Априлския брои.. за тоз месец ся дето идва има много готини работи.. както и да е чета си го и гледам на една станица пише за IFBB World Amateur Bodybuilding Championships и има снимка на ХРИСТОМИР ХРИСТОВ и пише името му и дават 1 място в lightweight категория , направо се почувствах горд.. колко много Англичани го четат и ще видят името му вътре и снимката.. но така си е.. както и да е важното е че се гордея че има такива Българи да пославят родината.. сигурно ви звучи тъпо историята и казвате какво пак от това .. тои го има навсякаде.. просто исках да ви кажа че се почувствах много добре като го видях вътре.. даже ще кача снимка от страницата в списанието скоро
Христомир Христов е културиста постигнал най-много в този спорт и точно това си говорихме преди по срещите, че той е направил толкова за българският културизъм, колкото никоя медия или предцедател на федерация не е правил! И аз съм адски горд, че съм Българин. когато има такива хора, като него! Според мен това не са празни приказки и най-добре ще си проличи след професионалните му изяви и тогава трябва да гръмнът всички медий в България и да се говори за това поне 2-3 месеца.
по-здрави
28.03.05
09:39
историята изобщо не звучи тъпо...особено разказана от далечен саутхемптън...твърде малко неща ни останаха, с които да се гордеем, така че успех на христомир и на всички малади и обещаващи бг спортисти
29.03.05
01:43
ОКс ще следя пресата.. а то има и още няколко списания но аз не ги взимам може и там да го има също.. просто мамка му незнам що така но списанията за културизам варират от 3.25-4.50 паунда .. както знаите 3 паунда по 2,8 лв = 8.4 лева.. едното списание както и да е де аз си купувам само 3 списания.. следя имам предвид.Дано да видя и други бг мутри някои пат но ме самнява.. а и в всяки брои винаги задалжително има нещо за Рони и Арнолт..
Наистина много скъпо ти излиза списанието братле.... А на Христомир Христов - мНого късмет и да ги разбие в Тексас ( тряяя да има Тексаско клане 2 ).....
23.06.05
13:13
[quote author=“m0m0”]( тряяя да има Тексаско клане 2 ).....
То си има .. тоя дето си го гледал е 2003, оригинала е 1974 :lol:
Христомир ще го разбие! Много е наедрял, много качи... ще го видим като се изчисти :D