Избор на креатин

17.05.11
09:33

Според вас кой е по добър.Бях се насочил към 100% Pure Creatine(Scitec Nutrition), но инструкторът в залата започна да ме вкарва в някакви филми че много ще ‘подпухна’,и ми препоръча CREATINE pH-X(BIO TECH).
Наясно съм с действията и на двата креатина.От това което съм чел знам че за по бързо качване на мм за предпочитане е монохидрата но,явно инструктора не мисли така

17.05.11
14:15

Повечето хранителни добавки е добре да започнат да се взимат след като достигнеш максимума с ноермалните храни.
Креатина се произвежда от организма, всеки външен прим прави жлезите производители по - мързеливи. Приема на креатин не трябва да надвишава срок от един месец, по точното педписание на опаковката като дози. След него се почива минимум два месеца преди да бъде приеман отново.

Аз лично предпочитам монохидрата, лошото е че задържаш вода. Добре е да се приема с глюкоза(може да се намери на пазара като безцветен мед е) 50 - 60 гр. веднага след тренировка за качване на мусколна маса разбира се.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1