Най-добрия протеин за около 30 лева

28.03.05
12:08

Според вас кой протеин се вмъква в тия граници до 30лв, а същевременно е по голямо количество и е сравнително добро качество (няма да говорим за мегамас на юнивърсал) . Чух че имало добри протеини на JK да кажем или .....

28.03.05
12:15

На джейка ултра уи про или нутрим суроватката (забравих и името) са добър избор за тези пари. Като качество за 30на лева/кг съм... задоволен от джейка-то, само с него съм се тъпкал 2+ месеца.

28.03.05
18:37

[quote author=“NoDude!”]На джейка ултра уи про или нутрим суроватката (забравих и името) са добър избор за тези пари. Като качество за 30на лева/кг съм... задоволен от джейка-то, само с него съм се тъпкал 2+ месеца.

Какъв грамаж са тия протеини на JK и на нутрим ??

28.03.05
21:54

nutrim мисля че е около 25 кинта килото

29.03.05
10:00

На МусАши Ши-Хо....37лв...с намаление...34….аз лично бях мн доволен от него кат’ го пих едно време (га бееме млади и юбави :D )

AR

30.03.05
01:05

За 30 лв суроватъчен протеин 1 кг.Има доста фирми аз обикновенно си взимам на нутрим или биогейм несмятам че са лоши,а в същото време са и по ефтини като цени.

MI

30.03.05
10:03

От българските протеини препоръчвам ДжейКей или Нуутрим , в зависимоист от предпочитанията , иначе за около 30 лева може да се купи на Биотех 750 гр суроватъчен протеин.
успех
по-здрави

07.04.05
23:48

Юнивърсъл според мене е най-добрия избор за 27 кинта от Пиротска.

08.04.05
11:55

[quote author=“Oblivion_”]Юнивърсъл според мене е най-добрия избор за 27 кинта от Пиротска.

ма то това не е ли гейнер....ако не е зимам 1000лв и тичам :D

08.04.05
18:08

[quote author=“der_meister”][quote author=“Oblivion_”]Юнивърсъл според мене е най-добрия избор за 27 кинта от Пиротска.

ма то това не е ли гейнер....ако не е зимам 1000лв и тичам :D

Е,че гейнера какво е?

08.04.05
22:26

[quote author=“Joro_Killara”]Според вас кой протеин се вмъква в тия граници до 30лв, а същевременно е по голямо количество и е сравнително добро качество (няма да говорим за мегамас на юнивърсал) . Чух че имало добри протеини на JK да кажем или .....

Той човека си го е казал още в началото...
Еми не е протеин...как ще е като въглехидратите са 70-80% :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1