28.03.05
12:08
Според вас кой протеин се вмъква в тия граници до 30лв, а същевременно е по голямо количество и е сравнително добро качество (няма да говорим за мегамас на юнивърсал) . Чух че имало добри протеини на JK да кажем или .....
На джейка ултра уи про или нутрим суроватката (забравих и името) са добър избор за тези пари. Като качество за 30на лева/кг съм... задоволен от джейка-то, само с него съм се тъпкал 2+ месеца.
28.03.05
18:37
[quote author=“NoDude!”]На джейка ултра уи про или нутрим суроватката (забравих и името) са добър избор за тези пари. Като качество за 30на лева/кг съм... задоволен от джейка-то, само с него съм се тъпкал 2+ месеца.
Какъв грамаж са тия протеини на JK и на нутрим ??
29.03.05
10:00
На МусАши Ши-Хо....37лв...с намаление...34….аз лично бях мн доволен от него кат’ го пих едно време (га бееме млади и юбави :D )
30.03.05
01:05
За 30 лв суроватъчен протеин 1 кг.Има доста фирми аз обикновенно си взимам на нутрим или биогейм несмятам че са лоши,а в същото време са и по ефтини като цени.
30.03.05
10:03
От българските протеини препоръчвам ДжейКей или Нуутрим , в зависимоист от предпочитанията , иначе за около 30 лева може да се купи на Биотех 750 гр суроватъчен протеин.
успех
по-здрави
08.04.05
11:55
[quote author=“Oblivion_”]Юнивърсъл според мене е най-добрия избор за 27 кинта от Пиротска.
ма то това не е ли гейнер....ако не е зимам 1000лв и тичам :D
[quote author=“der_meister”][quote author=“Oblivion_”]Юнивърсъл според мене е най-добрия избор за 27 кинта от Пиротска.
ма то това не е ли гейнер....ако не е зимам 1000лв и тичам :D
Е,че гейнера какво е?
08.04.05
22:26
[quote author=“Joro_Killara”]Според вас кой протеин се вмъква в тия граници до 30лв, а същевременно е по голямо количество и е сравнително добро качество (няма да говорим за мегамас на юнивърсал) . Чух че имало добри протеини на JK да кажем или .....
Той човека си го е казал още в началото...
Еми не е протеин...как ще е като въглехидратите са 70-80% :wink: