14.04.04
15:51
Някой може ли да ме посъветва какво да правя когато имам страшен апетит и ям такива количества храна, че се ужасявам как може стомахама ми да я побере, но немога да се преборя с този проблем.
Преди 1 месец спазвах една диета(хранителен режим + всекидневен фитнес). В началото тежах 75 кг, а сега 68 кг, а съм висок 183 см. Естествено, за да постигна този ефект приемах и L-carnitine, Thermostak и още един препарат обаче не мога да се сетя името му. Хубавото е, че резултата ми харесва. Обаче се страхувам да не си върна старите килограми и ям само чиста храна, но естесвено и аз като всяко живо същество понякога макар и не толкова често се изкушавам да изям нещо сладко и доста калорично, но след като го направя започва същинския ад, защото ако не изгоря калориите с 1 час каране на колело и 20 минути коремни преси започва да ме гризе съвестта, че ще надебелея и направо това ми става като фикс идея.
Тъжно е, но е факт, защото ходя 3 пъти в седмицата на фитнес и отделно останалите 4 пъти правя аеробика по час и половина, но се страхувам, че сега лятото като ми се наложи изобщо да спра с фитнеса, защото няма да съм в България, а ще работя в Америка на студентска бригада, че ще затлъстея и то доста. Затова моля Ви да ми препоръчате нещо, което мога да приемам за поддържане на теглото ми, но същевременно да не е вредно и да има стотици странични ефекти. Ще Ви бъда много благодарен, защото положих толкова усилия да постигна нещо и накрая всичко да отиде на вятъра. Страхът ми се усилва, защото правих горната диета преди около 8-9 месеца и наваксах старите килограми точно по Коледа, когато бях болен и не тренирах 1 седмица( качих около 5 кг), което беше потресаващо за мен, как е възможно толкова бързо да напълненя толкова много. По принцип аз съм склонен към напълняване, но не знам на кого съм се метнал при условие, че родителите ми са слаби и нямат такива проблеми.