Комбинация от хранителни добавки за няколко килограма отгоре

19.05.11
15:40

Здравейте боди-билдъри. :)
Сигурен съм, че са изписани доста теми по този случай и съм сигурен, че ако се разтърся ще открия каквото ми трябва, но за съжаление не разполагам с достатъчно време, че да се ровя, за това реших да отворя нова тема.
Така, тааа тренирам от 3 години вече, не съм пил никакви хранителни добавки никога в живота ми. До скоро бях ‘лека ваканция’ от фитнеса, като след 6 месечна почивка вече съм във форма горе-долу и бих желал някой по-опитен или който е пробвал повече добавки от инструктора ми да ме посъветва какво да търся.
Целта ми е да кача 5-7 килограма до Юли месец да речем, не знам дали е възможно изобщо.
В момента съм 181/ 70 кг. Ще се радвам на всякакви препоръки и мнения.
Инструктора ми препоръча да си взема суроватъчен протеин и ако реша да го комбинирам с някакъв гейнър.
Метаболизма ми е доста бърз и може би за това търся добавки, макар че no idea.
Да кажем, че бюджета е около 100-тина лева.

-Ицо.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.05.11 16:15.

19.05.11
22:58

Дай ги за храна тия пари ще има по голям ефект :)

20.05.11
13:46

Ами всъщност си хапвам доста, но както се вижда на снимката ми не е кой знае какво постижение. Метаболизмът ми е доста бърз и с храна трудно ще кача някой друг килограм на мускул..

20.05.11
16:27

Ако говорим за 5-7 кг ... бюджета отива няколко пъти над твоя ... и пак не е сигурно дали ще ги имаш резултатите
Иначе ако сега започваш с добавките ,то започни леко - суроватъчен протеин ,за да въстановяваш по добре ,може и аминокиселини да си вземеш .Какви калории приемаш дневно ?Казвам ти , качи още калориите ,вкарай повечко въглехидрати - овесени ядки  и др. и в комбинация с суроватката ще качиш още 2-3 кг
Принципно гейнера ще ти даде резултат от няколко кг ,но няма да са чисти .Лошото е че гейнера за да работи ,се пие в големи дози и обикновено свършва за половин месец и наистина излиза скъпо.Примерно качествен под 70-80 лв няма и за 16 дни свършва .
На колко години си ?Прочети темата за креатина -една чудесна добавка . Ако решиш пробвай комбинацията протеин+креатин ,като креатина може да е kre-alkalyn или креатинова матрица (Size ON ,Green Magnitude) ... около 160 лв ще ти легне тази комбинация .С нея (при положение че приемаш достатъчно калории) може да очакваш 4 кг за 2 месеца .

Успех .... а и още нещо , ти може да нямаш време ,ама си е нужно доста четене ,за да станат нещата както трябва ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1