20.05.11
19:19
Кой дневник е това, 10-ти? Както и да е, за пореден път да се отърся от глупостите на стария. Така го мисля лятото - кросфит.
20110514
30мин. тичане.
20110516
Опит за тичане, контузих си задника
20110518
Гъза се оправи, правих 5 рунда от:
5 набирания
10 лицеви
300м. тичане
20110520
А1. 5х5 пистолети
А2. 5х5 лицеви опори с една ръка
Б1. 8х3 негативни набирания с една ръка
~5 мин. скачане на въже
Темата беше редактирана от ~ DN на 05.11.11 02:09.
20.05.11
21:20
А каква ти е основната цел - поддържане на форма, сваляне на кг или покачване или просто за тонус ? :) Интересен дневник ще е :) И аз г/д тренирам някои път кросфит комплекси :)
Впрочем, покрай бала събрах достатъчно пари да си купя едно 150-170кг. тежести. Щанги имам, дъмбели също. Стойката за клек със заварени куки за лег съхне от боята в момента. Само трябва да направя и пейка и си имам фитнес.
А каква ти е основната цел
Нямам. Просто си тренирам, пък к’вото стане.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 20.05.11 22:01.
20.05.11
22:02
Абитуриенти сме с теб а ;)
Ако имах един фотошоп, само мятам един drop shadow + два hotkey-a и щеше да е трепач, ама те - само с the real thing разполагам.
п.п. След малко трета матура - философски цикъл.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 21.05.11 11:40.
21.05.11
12:52
Каква ти беше 2та матура?
Втората матура беше АЕ. Много лесна ми се видя. Ще излъжа ако кажа, че очаквам по-малко от 5.50. На третата матура не знам какво да очаквам. Седнах си на мястото и се зачудих какво правя там. За 40мин. бях готов.
20110522
А1. 5х3 Вертикален отскок
А2. 5х3 Лицеви с пляскане
А3. 5х3 Набиране с пляскане (не кипове)
Следобед може и да потичам, че това прилича на активация повече, от колкото на тренировка.
20110524
“Chelsea”
0427 - 6 rounds
0429 - 11 rounds
0524 - 18 rounds
п.п. Lord knows I’mma voodoo child
Не съм писал защото не съм вдигал. Днес ще е първата тренировка от 5 дни. Не че нямах време, просто предпочитам да тренирам трезвен.
п.п. От парите за тежести + парите за морето, останаха непредназначени 150лв. Тренирам от около 60 месеца вече и възнамерявам да ги пробвам тия добавки. Тъй или иначе съм ударил на камък с отслабването, а искам още - вече думата е релеф. Проблемът е, че съм невеж и не ги разбирам добавките за релеф - някой ако удари едно рамо, ще бъде много оценено. Вярно е, че във форума има доста информация, но съм предубеден към хората, които пускат такива теми и пишат в тях. Аз лично си харесах Л-карнитин и ФетБърнер на Bio Tech USA защото знам, че се комбинират добре двата продукта, а и като е американска фирма, съм като че ли по-спокоен. С това стават 50лв. за един месец патерици за лятното ми начинание. Някой случайно да има съвет, нещо да добави?
29.05.11
13:49
Предполагам ти е ясно НВД-то. Освен по-големи количества бърнъри и карнитини, бих ти препоръчал изолат.. но пък от друга страна - ти не пишеш храненето си => незнаем дали ще се справиш с чистенето. Само със зоб не става ;)
Можеш да хвърлиш едно око и на OxyElitePro, в момента един приятел го ползва.Казва, че контролира добре апетита и дава солидна енергия(солидна, солидна, колко да е солидна за бърнър :S)...Иначе според мен и едни аминокиселини ще се впишат добре.
Sci Mentor - Premium Whey + Рic-Сo. Л-карнитин. Засега.
Храната не я пиша, че ме мързи, пък и то няма нищо интересно. В ОКБ съм, ям 40:60 - бавен:бърз протеин, набивам яко мазнини, въглехидрати има колкото да не умра и това всичкото в 2-4 хранения.
Колкото до това ОксиЕлитМелитНеЗнамСиКво - то ако убива апетита, аз файда нямам да го пия.
29.05.11
14:20
Сай-Ментора е бомба.. има си бцаа, глутамин.. ще ти свърши добра работа ;) Бухай :)
20110529
“21-15-9”
Barbell SDL+HP / Front Squat
Провален. Причерня ми и се отказах. За сметка на това пък потичах добре - от метростанция Младост 1 до НДК. Мислех, че до Мусагеница ще пълзя на четири крака, но май не кръвното е било ниско на комплекса (не бях ял още), ами просто не съм дишал като хората. Как ще да е, изядох срам с групата, но пък оползотворих деня след това.
л-карнитина на Пико шибай по 3-4 грама даже може и повече.
На доза?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.05.11 21:56.
29.05.11
22:05
Тия дни изтичах 8км с очакването да ми е затруднено дишането от цигарите, които пуша стаилно от 1 месец, но се оказа, че няма разлика. Ти имаш ли някакви наблюдения как се отразяват на тялото?
Няма разлика. Гузен съм че съм пушач единствено заради погледите на трениращите.
Преди време ги обвинявах цигарите задето не можех да тичам без да умра за 2 минути на всеки 100 метра, но сега нямам проблеми. Маратон едва ли ще изтичам, но идеята си остава.
Тъй де, сега няма проблеми. Ако продължавам така още 10 години, не се надявам да не пречат.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.06.11 17:09.
Я да не се оплакваш.... изложил се бил. Ние да не би да си контролираме кръвното и инсулина с бутон? Другия път мачкаш!
Последния път като не бях ял цял ден (от както спрях воинската диета) припаднах на светофарите пред халите. :)
То е като контузията - направиш ли си веднъж-дваж пътя тъп експеримент си плащаш и после знаеш да се пазиш.
Ми на доза0 той е тартарат тоест по 0,7 е истински л-карнитин- ама разбира се почни от по-малко и качвай.
20110530
”НС с Майна...”
Тяга без да броя серии - последната 180х1 неуспешно заключване (semi-sumo с колан), после 4-5 серии кофички с 30кг. вериги.
Утре ще кача клип на кофичките, че си забравих телефона в залата. А сега друго:
Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.05.11 22:19.
Зависи от настроението. ;)
Ей, тия Металика, начи. Хич не ме кефят по-старите албуми. От 90-те насам праят по-хубава музика.
Впрочем, няма да ми останат пари за тоя убер секси протеин. Само L-Carnitine ще купя и ще се разцепвам на стълбите в блока (г-н. Николайев ®).
А и на море няма да ходя. С парите ще си купя Cry-Baby Wah Wah педал + Boss Pitch Shifter за китарата. Да го духа т’ва море, ще си седя в нас на тъмно до 2-3 през нощта и ще се упражнявам.
Koфичките от вчера с Майна.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.05.11 15:04.
Okej, shut yo face, slut - докараха ми тежестите. Малко са за сериозна тяга, но са предостатъчно за всичко останало. 135кг. накупих. Заедно с лоста стават 155кг., отделно ще купя малко тънки вериги с по един карабинер, с които да закачам малките ф30, които имам (15кг. общо) и съм тип-топ.
20110601
“1, 1, 1, 1, 1, 1, 1”
Както и да е, махам клипа.
155кг. semi-sumo тяга.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 01.06.11 16:58.
20110602
Обръщане - 5-ци, 3-ки, 2-ки до 70кг.
Гребане - 5-ци на 80кг.
Стълби - 32 етажа
02.06.11
17:48
Нещо не разбрах днешната ти тренировка... би ли обяснил ? :)
Обръщане с щанга - не съм следял серии/повторения, нито тежестите. Васяка следваща серия вдигах килата, повторенията намаляваха. Стигнах до 70кг. и минах на следващото упражнение. Гребане - там направих няколко серии по 5 повт., всичките на 80кг. и отидох да тичам по стълбите на блока. Той е с 8 етажа - качих ги 4 пъти = 32 етажа или 640 стъпала за 7-8 минути. Тежестите ми пристигнаха и вече тренирам в нас.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.06.11 01:35.
03.06.11
10:02
Обръщането на щанга е много мултифункционално упражнение :) На мен много ми допада :)
Няква стойка за клек/лег ще правиш ли- имаш ли?
Стойка имам още от половин година, взех я за 250лв. + 100лв. за олимпийски лост. Цяла зима раждясваше в гаража, чак преди две седмици я боядисах. Има заварени куки за лег, гребане и rack pulls. Следобед като тренирам, ще снимам. А сега черпя по едно:
Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.06.11 13:13.
20110603
“WMG”
Заден клек с щанга - не съм следял, тежък беше
40 етажа - 9мин.
Death by Pullups - 10 рунда
п.п. И клипове правих, но е твърде тъмно просто.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.06.11 17:15.
03.06.11
17:35
100 точки ли е максимума на изпитите ? И да разбирам, че 50 точки са към 4-ка, което е малко.
Не знам, не ме и интересува. За моята специалност в университета се кандидатства само с един предмет - изпит по английски. Мога да избера и оценката от матурата, но тя е с по-нисък коефициент от предстоящия изпит. А за оценката по БЕЛ се взима от матура или диплома - мен на дипломата ми е 5, тъй че зако да си давам зор повече, от колкото да мина просто таз матура, така или иначе над 5 няма да изкарам. Не ми и трябва.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.06.11 22:09.
03.06.11
21:33
Тая година сме се представили добре, за разлика от предишните ;) Браво.
Тая година се представих добре, ама извън училище. :)
DeadManWalking извадил 6 и на двете матури.
20110604
Rest day
Надявам се се забелязва схемата, която следя.
ден 1. M
ден 2. G W
ден 3. M G Wден 4. OFF
ден 5. G
ден 6. W M
ден 7. G W Mден 8. OFF
ден 9. W
ден 10. G M
ден 11. W G Mден 12. OFF
M=metabolic conditioning (cardio);
G=Gymnastics;
W=weight lifting
Пуснах едни изследвания, че бяха на промоция. Квантов магнитен резонантен супер мега мощен putkey майчин уред имали и с него.
Подчертаните с червено намирам за забавни. Кръвна захар, витамини, имунна система, бъбреци, сексуална функция, белодробна функция, функция на панкреаса, на жлъчния мехур, черен дроб и сърце са в перфектно здраве.
Проблеми правят само висок холестерол и белодробна функция (не броя хормоните). Холестерола ми бил висок, но не разбрах LDL или HDL. Лелката каза, че не ги разделяли на фракции, че това бил чистия холестерол. Не знам това какво означава. А белите дробове...
Общ капацитет на белия дроб: НОРМА - 4301 - 4782; ИЗМЕРЕНА СТОЙНОСТ - 4819 РЕЗУЛТАТИ - Лек енфизем
edit: Не знам дали да им вярвам на тия изследвания. Еректилната способност ми я изкара 3 при норма от 3 до 9. Ако мойта еректилна способност беше три пъти повече, нямаше да имам фимоза вече.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.06.11 20:54.