21.05.11
13:28
Здравейте всички. Понеже близо 3 седмици няма да имам достъп до зала, ще помоля някой да ми предложи програма, с която да не губя времето си :) Разполагам с много свободно време, лост, успоредка и въже за скачане. Набиранията и кофичките не са ми проблем, така че очаквам предложения.
21.05.11
13:33
Аз тренирам през ден като включвам в основата си набирания и кофи в 1 ден. Но незнам ти на какво равнище си, защото не всеки може така. Като за съвет бих ти предложил 1 ден да правиш набирания, 2 ден кофи и лицеви. НЕ забравай да правиш и крака с тичане или клек, и корем ;)
21.05.11
13:44
Всеки ден или? Ама сподели малко по-подробно колко упражнения примерно ще съм ти благодарен
21.05.11
14:16
Начинаещ си наблеги първо на набирания,кофи,лицеви, упражнения за корем и крака :) Например понеделник прави набирания по колкото можеш, вторник кофи и лицеви, сряда почивай, четвъртък като понеделник, петък като вторник. Събота и неделя можеш да правиш примерно крака. Корем прави 3-4 пъти в седмицата. Просто ти си избираш как да тренираш. Мога да ти кажа много различни тренировки, но всеки е индивидуален.
21.05.11
18:58
Аз не искам нищо кой знае какво просто да не опущам форма за 3 седмици, набирания си правя и в залата, кофички също така че това не е нова материя за мен. Просто искам съвет от вас “лостаджиите” за нещо примерно ;)
Мнението беше редактирано от Thors Hammer на 21.05.11 19:02.
А може ли например:
Понеделник:набирания (каквито си искам) и кофи
Вторник-почивка
Сряда:набирания (каквито си искам) и кофи + силови, кормени
Четвъртък:почивка
Петък:набирания (каквито си искам) и кофи + силови, кормени
Ще се получи ли претоварване ?
Мнението беше редактирано от Юли на 21.05.11 23:19.
21.05.11
23:20
Става, но прави и крака през почивните дни - вторник и четвъртък ;)
Аха, добре а бицепсите, гърба, раменте и гърдите няма ли да се претоварват от толко “напиняне” ?
21.05.11
23:40
Опитай и ще видиш ;) Ти разгревай и тренирай така както си написал, пробвай 2-3 седмици и ще разбереш :)
22.05.11
09:02
Хвърли едно око на http://www.bb-team.org/workout/4010_trenirovka-pgt-3#axzz1N3XdEdC3 . :)
За максимален резултат,каквито и упражнения да правиш ги прави 2 секунди дигане,2 секунди спускане!
Няма значение,че бройката няма да е голяма,ще видиш,че резултата ще е по-бърз и качествен!
Ахам, добре, ще пробвам. Мене ме е страх само, да не взема да претренирам с тия лостове!