Съвет при избор на добавки за сваляне на корем

KL

26.05.11
09:10

Здравейте мисля да си купя добавки с които да усиля кардио ефекта от тренировките ми .Аз съм на 19 години и сам натрупал мазнини в областа на корема които искам да махна.Проблема е че трудно мога да спазвам хранителен режим и затова реших да подсиля ефекта от кардиото чрез добавки.Като изключим областа на корема нямам нуйда от сваляне на мазнини и затова нз кои приодукт е подходящт за мен.Гледах л карнитин на Now и фет бърнар пак на now lipo trim.Мисля че за моят случаи ще ми трябва един л карнитин за преди тренирожка и някакъв по слаб бърнар но нз кои са добри затова ви моля да предложите разлчни варианти.Склонен сам да дам 50 60 лева но цифрата може да стигне и до 100.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.05.11 09:16.

26.05.11
09:14

Oxy Elite Pro…. но ако не спазваш хранителен режим (имам предвид да си с отрицателен енергиен баланс - ще си дадеш парите на вятъра).

казано от kl на 26.05.11, 09:10:

Проблема е че трудно мога да спазвам хранителен режим...

Ако искаш да постигнеш тази цел, задължително трябва да решиш този проблем.

Пиши грамотно, моля.
Уважавай родния си език и тези, които четат написаното от теб и искат да ти помогнат.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.05.11 09:20.

KL

26.05.11
09:18

можеш ли да ми дадеш линк с някои саит за добавки откадето мога да си го поръчам?и според имам ли нужда и от л карнитин

26.05.11
10:01

както каэа по горе entwickler , въеми OxyELITE Pro не е скъп средно 70лв(90к.) , а според мен ще има ефект просто се храни умерено :) , а саитове има много !

Мнението беше редактирано от Presa на 26.05.11 10:02.

Н

26.05.11
23:02

Кардио и хранителен режим ! ако 1-ното го няма забрави ! Мое тичаш и 2 дена , след това като изядеш 500 грама пържени картофи и  6 пържени яйца и ще надебелееш повече от всякога :D !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1