Въпросче как точно да разпределя приема на протеин?

27.05.11
13:12

Здравейте. Закупих Syntha-6 и сега съм пред дилема. По принцип знам, че се приема след ставане, преди трен и след трен, а може и преди лягане мисля. Но.. тъй като съм зает през по-голямата част от деня, поне този месец, тренирам рано. Ставам в 9 часа, ям и пия Syntha-6, към 9:30-10:00 пия Hot Blood и заминавам да тренирам към 10:30. 5-10 минути след трен пия пак Syntha-6 и така нататък.
Въпроса ми е, ако да речем го приемам по 2 пъти на ден, удачно ли е така да го приемам, както описах? Мислех и за варианта само да ям сутрин и да пия протеина след трен и преди лягане, но.. посъветвайте ме : )

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.05.11 13:15.

27.05.11
15:14

Ставаш сутринта в 9 и ядеш стабилно без да пиеш Синта. След тренировката пиеш 1 доза, а втората нека бъде или следобед между храненията или преди лягане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1