29.03.05
13:27
Здравейте от мен:)
искам да ви попитам за продукта Thermo-X на фирмата Scitec Nutrition.Интересува ме следното..Пия L-carnitine,но ми е на свършване,свалила съм 3,5кг,но искам още 4-5кг.,спазвам диета,тренирам 3 пъти в седмицата във фитнес.Та въпросът ми е ако някой знае нещо повече за този продукт и да дадете мнение:)Съдържанието му е:Tyrosine 200mg,Garcinia Combogia 66% extract-100mg,L-carnitine -100mg,Alpha-lipoic acid-50mg,Coffeine-35mg
Благодаря ви:)))
29.03.05
23:59
:( no comment :?
30.03.05
07:20
[quote author=“bali”]Съдържанието му е:Tyrosine 200mg,Garcinia Combogia 66% extract-100mg,L-carnitine -100mg,Alpha-lipoic acid-50mg,Coffeine-35mg
Благодаря ви:)))
Здравей, явно знаеш за него повече от всички :D
По-принцип тази фирма не е лоша и сигурно изброените съставки присъстват в продукта в посочените количества. Някои от тях са билки, които вляят на термогенезиса и така целят горенето на мазнините, но не мисля че количеството л-карнитин вътре е достатъчно. Аз бих си взел освен този продукт и отделно л-карнитин да ги комбинирам двете :D , но удачен (и по-евтин вариант!) е просто едно кафе преди тренировка + 1 аспирин + л-карнитин. Все пак говориш за 4-5 кг, което е постижимо без тези добавки, а само с тренировки и внимателно подбрано меню.
PS: Продукта не съм го и помирисвал, така че дано се намери някой който е пил това и да каже....Написах ти моето мнение просто защото никой не ти беше отговорил. Успех!
30.03.05
11:45
Мерси все пак,аз вече научих доста за него..:)))поразпитах и се порових малко повечко:)