29.05.11
20:24
Здравейте! Отново имам малък проблем и не знам как да постъпя - въпреки че ям губя тегло. Вместо да си запазвам килограмите или да трупам някаква мускулна маса, мускулите ми са отслабнали - особено краката, тъй де само там. Четох някакви статии за претренирането и мисля че е от това, но не съм сигурна. Тях ги тренирам най-често /бягане, изкачване на стълби; клекове и подобни 3-4 пъти седмично/. Отначало имаше прогрес, а сега нищо. За около месец съм свалила 3см - ханш и бедра; прасеца е пораснал с един. хахахх Днес и вчера не съм тренирала и се тъпча много здраво с протеини и въглехидрати, и малко сладкиши, но утре отново се връщам към тренировките, тъй като не издържам. Та някой има ли някаква идея, защо вместо да имам прогрес се случва точно обратното? Благодаря :)
Темата беше редактирана от Bathory на 29.05.11 20:25.
Може пък да си свалила мазнини (което е най-вероятно) !
Мнението беше редактирано от Юли на 29.05.11 20:44.
Е, дано е така, а някой сблъсквал ли се е с моя проблем? И колко пъти в седмицата е най-удачно да тренирам краката?! :)
Мнението беше редактирано от Bathory на 29.05.11 22:36.
Ако говорим, за здрава тренировка, веднъж е напълно достатъчно! А ако ги тренираш с тичане може и по 2-3, НО с почивки през тренировките!
Понеделник-тренираш
Вторник-не
Сряда-тренираш
Четвъртак-не
Петък-тренираш
Нещо такова :)