Моето хранене

29.05.11
20:44

Здравейте!
Дълго време бях на НВД и в началото имаше ефект, но стигнах един застой. Спрях тежкия фитнес и се насочих към по-стрийт начинания, съчетани с тичане и каране на колело. Пих карнитин, който спрях преди около два месеца. Общо-взето съм си същият визуално, но съм по-силен и се чувствам някак си по-здрав. Ето обаче как се промени яденето ми - НВД-то е ощатено от месо (развих някаква неприязъм към него), а основното ми ядене са млечни продукти,ядки,зелени салати,зеленчуци и умерено количество плодове. Храненето ми е достатъчно, но всяка неделя нападам по-високите ГИ като картофи,ориз,банани,може би нещо сладичко.
Искам да ми дадете съвети за този един ден и да ми кажете дали е правилно въобще да го има, след като 2-3 от храненията ми дневно през седмицата са основно салати със зехтин и сирене. И понеже обичам зехтин и ядки, кога и по колко да ям спрямо това хранене, което описах.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1