Парадокс с комбиниране на no explode ,cellmass и ON Gold Standart

Здравейте.
Наскоро реших да добавя към хранителните си добавки no explode i cellmass.
При прочетените от мен начини на прием се сблъсках със следния парадокс.
Тренирам сутрин от 7.00 до 8.00 според упътването трябва да пия no explode (30 мин. преди тренировка) в 6,30 на гладно.
Трябва да отида на тренировка без да сам приел нито протеин нито аминокиселини нито храна?
Cellmass трябва да се приема веднага след тренировка на гладно в 8.00 и може да се храня най рано в 8,30 за 1-ви път през деня.
Нормално ли е да тренирам на гладно с един no explode?
Ще ви бъда страшно благодарен ако ми помогнете с тази дилема как да комбинирам сутринта no explode ,cellmass, ON Gold Standart,Gaspari aminomax 8000 и храна.
Преди приемах на гладно амино, закусвах.После тренировка и протеин+ амино.Сега с новите добавки направо не знам какво да правя.

30.05.11
07:09

След като тренираш на гладно вкарай около 10 грама аминокиселини преди тренировка заедно с no explode-а.

30.05.11
10:48

Препоръчвам ти, ако имаш възможност, да тренираш по-късно, за да не е на гладно.
NoExplode в 6:30 сутринта не ми звучи никак добре.

30.05.11
11:00

Владо, какви са ти аргументите. Аз тренирам с pre-workout добаваки на гладно. Просто ефекта им е доста силен и не ти трябват големи дози. Друг проблем не виждам.

30.05.11
11:08

И аз подкрепям Владо, дори и без аргументация. Ако ти действа НоуЕксплоуд-а, та той ще ти действа както на гладно, така и на пълен стомах.

30.05.11
11:11

ок, значи да започнем от там:

ЗАЩО тренира на гладно колегата?

След това ще разсъждаваме :)

30.05.11
11:27

казано от entwickler на 30.05.11, 11:00:

Владо, какви са ти аргументите. Аз тренирам с pre-workout добаваки на гладно. Просто ефекта им е доста силен и не ти трябват големи дози. Друг проблем не виждам.

Не се изразих напълно коректно в предишното си мнение.
Когато писах, че съм против приемането на NoExplode и последващото трениране “на гладно”, имах предвид, че съм против първото “хранене” за деня да е доза NoExplode и половин час след това да се тренира.
Ако бустера се приеме следобед, 2 часа след хранене (което общо взето пак е на празен стомах), ситуацията вече е съвсем различна.

Да вкараш в стомаха си добавка, пълна с високи дози стимуланти, в момент, когато вътре има само стомашни сокове, защото са минали поне 6 часа от последното хранене:
1. Не ми звучи добре за самия стомах
2. Ще има първоначален изблик на енергия заради стимулантите, който ще бъде последван от срив по време на тренировката, породен от глада и преминаването на ефекта на стимулантите.  Към края на тренировката катаболните процеси ще са доста по-силни от обичайното.

Според мен, с подобен режим, авторът на темата не само че няма да има прогрес, а дори ще загуби мускулна маса.

30.05.11
12:01

Да ти кажа тренирам така отдавна и аминокиселините/(понякога протеин) преди и по време на тренировка вършат работа да се пази мускула!

30.05.11
12:22

С прием на протен преди и по време на тренировка нещата вече седят по съвсем различен начин.

Момчето обаче пита за режим, при който между 6:30 и 8:30 не приема никаква храна, а има едночасова силова тренировка, която гарнира с бустер и креатинова матрица.

Точно това е парадокса не искам да тренирам гладен на тренировка.Лошото е ,че нямам друго време през деня удобно за трениране.
Вариантите ги виждам според вашите мнения два.
1.Да зарежа No Exploode сутрин пия амино и закуска.След тренировка cellmass и половин час след това сурватъчния протеин.
2. Да пия No Exploode сутрин след закуска и амино(нищо ,че пише на празен стомах).Колото деиства толкова.... Само не знам дали няма да има проблем ако пия едновременно амино и no exploode?Да не си пречат нещо?След тренировка cellmass и половин час след това сурватъчния протеин.
Ако ви хрумне друг вариянт споделете.

30.05.11
13:46

амино и no explode нямаш никакви грижи да комбинираш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1