30.05.11
11:54
http://www.elitefitness.com/forum/weight-training-weight-lifting/workin-1-6-style-149075.html
Погледнете я и ми кажете става ли за маса, тъй като за такова ми я препоръчаха, а то пише, че е за сила ?
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 30.05.11 11:54.
Ако ядеш достатъчно и си вдигаш работните кила няма пречки да качваш “маса”.
Сега остава да кажеш ти докъде си с тренировките (време, мерки, постижения, това-онова) за да видим дали освен за маса става и като за тебе ;)
Ми на 24 съм с 6 години опит, с много прекъсвания. Имам проблем с масата в гърдите (силата ако искам я качвам).
181см, 81кг съм. Тренирам 4 дни в седмицата - всичко по отделно, като крака не правя, а ако правя са малко с рамото.
30.05.11
13:22
Като включиш тренировка за крака, ама наистина тежка, килограмите рязко ще тръгнат нагоре :)
казано от Kamen на 30.05.11, 12:51:
Ми на 24 съм с 6 години опит, с много прекъсвания. Имам проблем с масата в гърдите (силата ако искам я качвам).
181см, 81кг съм. Тренирам 4 дни в седмицата - всичко по отделно, като крака не правя, а ако правя са малко с рамото.
Според мен в тази програма не се слага такъв акцент на гърдите, първо. И другото, като гледам бая крака си се правят - това е правилното нещо разбира се, но пък ако не ти влиза в целите не знам защо точно на тази програма би се спрял.
А че ако караш по нея и ядеш мъжката ще качиш - няма съмнение. Повечето неща извън този 1-6 метод са си доста стандартни.
Ми крака не правя, защото са ми достатъчно големи и растат от най - малкото и не мога да си намирам дънки (това за бедрата). Иначе прасец си правя .
30.05.11
13:44
А блузи как си намираш ?
Намирам нотка подигравка, но да уточня - едно е да си намеря блуза ххл и друго е да турся дунки с широки крачоли и в същото време в круста да не са като чували ;)
Модерация: Имайте в предвид, че заместването на букви с цифри е против правилата.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 30.05.11 14:00.
30.05.11
14:01
Не, няма никаква подигравка, просто ми е интересно какво ти е мнението, защото много от момчетата тренират, за да се харесат на момичетата, все пак сега е сезона(не казвам, че ти си от тях), а пък момичетата може да не харесат голями крака и малки ръце.
Ми аз си тренирам, за да се харесам аз си .
При големи крака (сега не ги знам точно колко са, защото успях да ги намаля малко, но бяха ако не се лъжа 61-2см, сега да са примерно 58-9) ръката ми е 42 някъде (студена) смятам, че са в нормално съотношение.
30.05.11
15:00
брат ми ти си 180санта и крака ти е 59.. аз съм 165см и крака ми е 59 и мисля, че са малки бедрата ми ти как видя, че са ти големи ?!
Не, сега са ми добре - като бяха 62 бяха големи.
Проблема е че растат от нищо. 2 седмици колело на вън за по 15-20 мин преди 2-3 години ми се налагаше и 2 санта качих :D
И проблема е Че големи крака с малка талия трудно си намирам дънки ;) Пък са ми яко релефни и така са си добре .
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 30.05.11 16:47.
Като говорим за крака, днеска се наслушах във фитнеса на оправдания за да не се тренират... ‘’За какво са ми, като ще стана тромав’‘,’‘па и аз съм си 100кг. и ми е трудно да клякам’‘,’‘може да си прецакам коляното и да ходя с патерици после’‘. Препоръчвам ти да си ги тренираш, че със времето като напреднеш, а краката не... ще е доста грозна гледката.
Брат малко офф топик , ама си тренирал 6 години и не си разбрал , че крака се тренират задължително?
За 6 години стаж в залата,би трябвало да ти е станало ясно,че ММ се качва с пълноценно хранене и качествен сън,а не с тренировъчни програми.
ПП:До сега би трябвало да си разбрал кои упражнения ти влияят добре и кои - не !
Мнението беше редактирано от Любо на 30.05.11 17:03.
казано от dr jack на 30.05.11, 16:54:
Брат малко офф топик , ама си тренирал 6 години и не си разбрал , че крака се тренират задължително?
Задължително .. за какво? За големи резултати - да. Човекът си тренира за да се харесва и е преценил, че с 42 ръка и 58 бедро, 180 санта и 80 кила се харесва - за чий му е да блъска краката? За мен на неговите мерки всичко под 65 санта бедро е несериозно, ама аз съм си аз, ти си си ти, на него това не му харесва. От трениране на крака няма да му дръпнат гърдите, дето го мъчат. Като цяло, програмата от първия пост според мен поне е доста далеч от специализация в гърди с доста работа по краката, което очевидно я прави неподходяща за целите на човека.
Аз бих питал автора за работни тежести примерно да видим дали са отговарящи на стаж, кила и т.н. - ако не са, може от това да е проблема (говорим за лег - широк, тесен, полулег, кофи с колко кила - е такива работи).
Мнението беше редактирано от G33K на 30.05.11 17:59.