Кой протеин е по-добър за комбиниране с СЕЕ - на яйчена основа или суватъчният?

31.05.11
12:57

От близо месец и нещо пия КРЕАТИН (CEE) на PrimaForce но до сега бях в малка почивка.От днес започвам да го приемам отново но искам и да си купя ПРОТЕИН но не знам кой ще ми повлияе възможно най-добре при положение че ще го приемам заедно с CEE

пп; Кой е по-добър - на яйчена основа или суроватъчният? :)
Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Georgi Ivanov на 31.05.11 23:26.

31.05.11
17:40

Суроватъчния по-добре,защото се усвоява по-бързо ;) :)

Аз бих взел суроватъчен или матричен с преобладаващо суроватъчно съдържание, но не защото ще го комбинираш с етил естер, а защото просто е най-подходящ.

И между другото.. колко време мислиш да го пиеш този креатин без почивка? Май ти е време да си починеш от него.

02.06.11
22:58

Той човека си е внушил , че креатин етил естерът му действа и смята да го пие доживот явно

03.06.11
14:32

казано от hardrlz на 02.06.11, 22:58:

Той човека си е внушил , че креатин етил естерът му действа и смята да го пие доживот явно

Или явно не съм се изразил правилно или просто вие не може да разберете...
Пих етил естер-а около месец и направих почивка от седмица.. седмица и нещо - и сега пак го пия + протеин след тренировка.
Не съм си внушавал нищо... знам, че се правят почивки и вече една съм направил!

Мерси все пак..

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.06.11 14:37.

03.06.11
14:38

Няма никакво значение какъв проеин ще комбинираш с креатина зависи дали искаш бърз или бавен !

казано от Georgi Ivanov на 03.06.11, 14:32:

... и направих почивка от седмица..

Почивките трябва да са по-големи, приемът по-дълъг.

Креатините се комбинират с въглехидрати не с белтъци .

пп.Извинявам се за отклонението.

TN

03.06.11
23:07

казано от Georgi Ivanov на 03.06.11, 14:32:

казано от hardrlz на 02.06.11, 22:58:

Или явно не съм се изразил правилно или просто вие не може да разберете...
Пих етил естер-а около месец и направих почивка от седмица.. седмица и нещо - и сега пак го пия + протеин след тренировка.
Не съм си внушавал нищо... знам, че се правят почивки и вече една съм направил!

Мерси все пак..

1.Прави по-голяма почивка!

2.Креатина го комбинирай след тренировка със whey много ясно

3.След тренировка слагаш И въглехидрат задължително,може и да стане 3в1 (протеин+креатин+въглехидрат) в шейкъра и си готов :)

04.06.11
00:30

Вземи си суроватъчен изолат + концентрат , да кажем Scivation whey и другия път си вземи монохидрат

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1