14.04.04
18:32
здр момчета ;)
тренирам 4 пъти седмично и смятам(дори заопчнах) да премина на вариант с три тренировки на седмица. въпросът ми е дали комбинацията в която гърбът и гърдите са заедно в една тренировка ще ми позволи качествено въстановяване, а разбира се и качествено натоварване. вчера направих първата тренировка-15 серии за гърба и 13 за гърдите. вписах се в час и 30-40 мин(а бях и с приятел ). днес съм с мускулна треска и на гърба и на гърдите :)))
благодаря предварително
п.с. ако попитате, а вие вероятно ще попитате-тренирам от година+
14.04.04
21:51
Лично на мен не ми действа добре ако търдите и гърба са ми в един ден, но то си е индивидуално в повечето случаи ...
14.04.04
22:47
преди време някой написа, че тази комбинация повишавала силата и издръжливостта. това до колко е вярно?
натоварването достатъчно ли ще бъде?
друго което ме интересува-тренировката ми за бизепси и трицепси е след 2 дена плътна почивка, после имам краката и раменете. практически гръб&гърди ми се пада 3 дена след ръцете, въпреки косвеното натоварване, това време доколко е достатъчно за въстановяване?
Казват, че при тренирането на мускули антагонисти се покачва повече силата. Тренирал съм така и ръцете още си ги тренирам така, но немога да кажа да сам направил кой знае каква сила по този начин :)
Натоварването ще е на ниво бъди сигурен :) гърди гръб си е сериозна комбинация. По принцип 3 дена за възтановяването на ръцете са достатъчни. Може би по-добрия вариант ще е ако сложиш ръцете след гърди и гръб, но ако ти се възтановяват и за 2 дни си бацай така :)
Aз сьм тренирал така даже ако разгледаш форума сьм го писал преди.За мен поне е много добре, итова за силата е абсолютно така.За този стаж който имаш мисля че може да опиташ, не можеш да вьзстановяваш го спри. идруго аз сьм тренирал в суперсерии :wink:
15.04.04
17:54
в какъв смисъл да сложа ръцете след гръб&гърди?
аз за сега от супер серии нямам нужда, добре си вървя на този етап :)
10х за мненията :)