29.03.05
19:05
претоварвам системно,амаа много системно от 7мес.от 2 дена смених програмата на много по-лека и ооп на 2-ия ден си направих тендовагенит на китките.на другия ден реших да правя кардио на колелото и възпалението се разпространи ив лакттите и в раменете.сигурен съм почти 99% че на китките и на лактите го направих със скотово и с бицепс с прав лост от стоеж и френското.някакви идеи.уча медицина,но не съм чувал за пролифириране на тендовагенита.аа и много ме съмнява ,че вече съм с износени ставни повърхности макар ,че не съм почвал ,а и не правя бицепс и трицепс с големи тежести.може и да има връзка това,че често тренирам с потник и да ми настиват в студената зала.
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=4134&postdays=0&postorder=asc&start=0 погледни в тази тема има малко инфо
Иначе е доста сериозно това и нямам си представа какво е лечението.
по-здрави
BillyRubin, кажи ми моля те, в какви точно се изразява това твоето заболяване? Какви са симптомите, какво чувстваш? :?
30.03.05
20:25
болките в китките и лактите са от външната страна.търпят се .по-скоро са неприятни-в моя случай ,защото аз спрях тренировките навреме.при покои на ставите се успокояват и дори изчезват.хубаво е да загряваш ставите(топли дрехи са достатъчни),защото аз ходя доста тънко облечен и от студа пак започват.проблема ограничава слабо движенията ,но повече в китките,иначе лактите не чак толкова.ами това е.надявам се до 4-5 дена да преминат.мисля ,че при мен почва да става хронично ,защото го правя това през 3 месеца(но при много големи натоварвания)
Аз също имам проблем с китките, но при мен само 1-та пука, а другата като започна да я въртя всичко вътре се размества (и не е само чувство, защото когато помоля някой да я хване докато я въртя направо се плаши човека ). Не съм правил предмишница от няколко месеца заради тях (болят ме на смешни килограми), но тренирам кандска борба. Някой има ли идея за какво става въпрос, защото изчетох и 2-те теми и не намерих нещо подобно. :?:
[quote author=“DORO”]Аз също имам проблем с китките, но при мен само 1-та пука, а другата като започна да я въртя всичко вътре се размества (и не е само чувство, защото когато помоля някой да я хване докато я въртя направо се плаши човека ). Не съм правил предмишница от няколко месеца заради тях (болят ме на смешни килограми), но тренирам кандска борба. Някой има ли идея за какво става въпрос, защото изчетох и 2-те теми и не намерих нещо подобно. :?:
Еййй, браточни направо ме панирате от всякъде... гати кошмара. :?
Доро, спри канадската пич, мисли за бъдещете си, канадската им влиза много кофти на китките спор няма.
А това, че се размества, мога само да гадая, но сигурно имаш някаква форма на дислокация... консулт с лекар му е майката.
Аз за лекара се каня от близо месец, но за утре съм решил твърдо да отида. Това което ме спира е, че най-вероятно без много много да му мисли ще ми каже “спри всякакви натоварвания”. А канадската ще я спра наистина за известно време, но смятам да я заменя с фитнес.
Днес отидох на лекар и ми казаха, че това е нормално щом тренирам. Препоръчаха ми да намаля малко натоварванията и да мажа с Бенгей или нещо от този тип.
11.04.05
19:08
е то не се казва БЕНГЕЙ но както и да е....бенгай май беше :D
17.04.05
21:54
абе точно бенгей си е ...а за заглавието на темата...първо се засмях като го прочетох.Сигурни ли сте тоя термин дето включва “вагинит” означава точно това?
Тендовагинита си е възпаление на сухожилията, а не на вагината както звучи :lol: :lol: :lol:
Аз пък ще ви препоръчам Reparil Gel за тендовагинит. Получих такова възпаление на предмишницата и беше отекла доста неприятно. Лекаря ми изписа въпросния гел и ми каза 10-ина дни да не тренирам изобщо. Още след петия ден тоя гел премахна и отока и изтръпването и болката - много съм доволен от него.