31.05.11
21:12
Вие как мислите - креатин етил естер или монохидратен ???
31.05.11
21:28
Добре де, не видя ли тази тема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218 хората и важна са я направили.
И какво ще се получи ако 5 човека ти кажат монохидрат, а други 5 СЕЕ?
Не е ли по-добре да прецениш предимствата на монохидрата и СЕЕ, посочени в темата и да си решиш сам или ти трябва форумно удобрение, защото иначе не можеш да го пиеш?
Просто вече се чудя колко по-тъпа и мързелива тема ще пусне някой.
Като ви е скука пуснете си телевизора, но не цвъкайте елементарни неща по форума!
Ако пуснеш такава тема във bodybuilding.com 10 човека ще ти кажат монохидрат , а други 10 ще ти кажат , че CEE не струва , така че монохидрат :))
31.05.11
22:09
Ако си падаш леко мазен CEE ако ли си слабичък Монохидрат.Няма да давам излишни обяснения чети темата дето Headhunter ти я е дал !
Е вземи пробвай от 2-та вида в някоя зала например и сам ще прецениш коя форма да избереш, тъй като афинитета към различните креатинови съединения на всеки човек е различен(ако гледаме от биохимична гледна точка) - така едни усещат по-добре монохидрата, други етиловия естер и т.н.
казано от AnToAn4o на 31.05.11, 23:00:
Е вземи пробвай от 2-та вида в някоя зала например и сам ще прецениш коя форма да избереш, тъй като афинитета към различните креатинови съединения на всеки човек е различен(ако гледаме от биохимична гледна точка) - така едни усещат по-добре монохидрата, други етиловия естер и т.н.
И като ги пробва веднага ще усети разликата, нали? А ти креатин през живота си употребявал ли си за да даваш подобен компетентен отговор, и ако да, как усещаш различните форми от първия прием? Автора- ако досега не си взимал креатин, най-добре започни с монохидрат за да имаш база, върху която в бъдеще сам да преценяваш действието на другите креатинови форми.
01.06.11
11:33
CEE не работи
казано от murati на 01.06.11, 11:33:
CEE не работи
И при мен също, преди около месец го приемах по 10гр. на ден и не усетих нищо, преди това също съм го пробвал. Но пък има хора, които са доволни от него, така че не мога да твърдя, че не работи като цяло.
От линка, който head_hunter даде се спрях на кре-алкалин .. ще му мисля още 2-3 дена и в петък или поръчвам него или някой монохидратен
казано от Valdis на 01.06.11, 11:39:
казано от murati на 01.06.11, 11:33:
CEE не работи
И при мен също, преди около месец го приемах по 10гр. на ден и не усетих нищо, преди това също съм го пробвал. Но пък има хора, които са доволни от него, така че не мога да твърдя, че не работи като цяло.
На такива хора им е доста развито въображението или си вярват много , при тях налице е плацебо ефекта :D Кее е доказано вече , че не работи от много изследвания
казано от Valdis на 01.06.11, 09:15:
И като ги пробва веднага ще усети разликата, нали? А ти креатин през живота си употребявал ли си за да даваш подобен компетентен отговор, и ако да, как усещаш различните форми от първия прием? Автора- ако досега не си взимал креатин, най-добре започни с монохидрат за да имаш база, върху която в бъдеще сам да преценяваш действието на другите креатинови форми.
Естествено че се усеща веднага разликата... и не се излагай да ме изкарваш толкова некомпетентен, аз ако не знам как стоят нещата въобще няма да си пиша тука мнението. Предполагам че си интелигентен над средното ниво, че да ме разбереш ;)
Мнението беше редактирано от AnToAn4o на 01.06.11 19:33.
казано от AnToAn4o на 01.06.11, 19:32:
казано от Valdis на 01.06.11, 09:15:
Естествено че се усеща веднага разликата... и не се излагай да ме изкарваш толкова некомпетентен, аз ако не знам как стоят нещата въобще няма да си пиша тука мнението. Предполагам че си интелигентен над средното ниво, че да ме разбереш ;)
Приятелю, бъркаш медикаментите с добавките ;)
02.06.11
01:10
От 1 доза няма да усети разлика. Аз го усещам след 3-4 дена примерно.
П.П. Личното ми мнение е, че ако го “усети” от първия път, то това си е placebo ефект.
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 02.06.11 01:11.