02.06.11
00:05
Здравейте момчета !
В залата съм от 5 месеца, от половин месец пия протеин, но за тези месеци качих едва 2 кг ММ. Затова реших да комбинирам протеина и с креатин, та дано се получи най-накрая. С ядене не става имам уникално бърз метаболизъм.
Пия от протеина Anabolic Whey на Scitec, мисля и креатинът да е на същата марка. Та бихте ли ми препоръчали някъв креатин и горе долу няква система как да ги пия ? Мерси предварително !
Темата беше редактирана от Александър Матев на 02.06.11 00:07.
02.06.11
00:27
Кажи си хранителният режим!
А за креатин с 5 месеца в залата не го мисли :)
02.06.11
00:53
казано от Александър Матев на 02.06.11, 00:05:
С ядене не става имам уникално бърз метаболизъм.
Хич недей да ни минаваш с тая реплика. Не ядеш достатъчно. Особено пък за начинаещ е най-лесно да се качват килограми.
Колкото до креатина - може да си вземеш монохидрат на Сайтек. Ако си вземеш 300 грама ще ти е тъкмо за един цял цикъл.
Прочети повече за храненето, добавките не ги мисли толкова ;)
02.06.11
02:11
казано от Ради Хаджирадев на 02.06.11, 00:53:
С ядене не става имам уникално бърз метаболизъм.
Хич недей да ни минаваш с тая реплика. Не ядеш достатъчно. Особено пък за начинаещ е най-лесно да се качват килограми.
Колкото до креатина - може да си вземеш монохидрат на Сайтек. Ако си вземеш 300 грама ще ти е тъкмо за един цял цикъл.
Прочети повече за храненето, добавките не ги мисли толкова ;)
Добре де, аз ще си взема, но би ли ми препоръчал система по която да го комбинирам с протеина ?
02.06.11
02:23
Първите 5 дена пиеш по 5 грама 4 пъти на ден. След това 40 дена пиеш по 5 гр. след тренировка. Препоръчително е с прост въглехидрат да се взема (декстроза, мед и т.н.).
П.П. Всяка добавка си има етикет ;)
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 02.06.11 02:23.
02.06.11
10:06
Здравейте момчета !
В залата съм от 5 месеца, от половин месец пия протеин, но за тези месеци качих едва 2 кг ММ. Затова реших да комбинирам протеина и с креатин, та дано се получи най-накрая. С ядене не става имам уникално бърз метаболизъм.
Пия от протеина Anabolic Whey на Scitec, мисля и креатинът да е на същата марка. Та бихте ли ми препоръчали някъв креатин и горе долу няква система как да ги пия ? Мерси предварително !
С ядене не става викаш? :) Я шибни 10 кила телешко тоя месец и по кило банани дневно,да видим другия месец дали няма да стане
АКо пък не ти се тъпче с храна,вземи си гейнър и го ползвай смело и разточително
Апропо,креатина за да има ефект иска доста сериозен прием на протеин и въглехидрат
Относно приема,много зависи от това какъв ще си вземеш,аз не бих ти препоръчал зареждаща доза като Ради,поради простата причина че тя товари неимоверно бъбреците,стомаха и тнт,дори по скоро първите дни по малко,за да привикнеш
02.06.11
10:36
Този мит вече е отминал! И с 10 грама пак правите зареждаща! 5 сутрин и 5 след тренировка взимай,ако държиш 100% да вземеш,но за 5 месеца стаж,обезмисля се основната цел на креатина (сила и енергия)
02.06.11
14:25
казано от Dean Petrov на 02.06.11, 10:06:
Относно приема,много зависи от това какъв ще си вземеш,аз не бих ти препоръчал зареждаща доза като Ради,поради простата причина че тя товари неимоверно бъбреците,стомаха и тнт,дори по скоро първите дни по малко,за да привикнеш
Аз принципно също не зареждам с тия дози. Най-често пия първите 5 дни 2х5гр и след това си карам на една доза на ден. Въпрос на личен избор е. И в двата варианта ще имаш ефекта.
02.06.11
14:28
Мислех,че е ясно,че говорим за монохидрат :) Особенно ако му е за първи път водичката му трябва :)