L-carnetine-Нутриим или Унивърсал

29.03.05
21:49

Може ли да ми кажете на коя фирма Нутриим или Унивърсал
L-carnetine е по добър?И на каква цена е?

29.03.05
23:44

Ами аз само на ‘’Нутрим’’ съм пил.И,както казах,имаше добър ефект.Цената му е в момента 19 лв. за 60 капсули от 500мг. .
На ‘’Юнивърсъл’’ сигурно е по-скъп.За качество не мога да кажа.

30.03.05
15:47

Аве пичови дали Л-карнетина на БиоГеим ще е хубав защото е ефтен?

30.03.05
18:36

На ‘’Нутрим’’ е по-евтин от на ‘’Биогейм’‘.
И от втория бях пробвал,но на мен лично нещо не ми допадна.Не го усетих,така да се каже.

04.04.05
18:58

На юниверсал е добър  :wink:

05.04.05
08:40

пичове само да ви кажа нещо.карнетина има страничен ефект и изобщо не е толкова безопасен, колкото го хвалят.не искам да ви променям мнението само искам да не се тъпчете с боклуци !ако искате да сваляте добре килограми това става с добра диета и кардио.в момента горя долната част на корема с неопренов колан и съм супер доволен,бягам,правя яка диета (НВД) и съм супер доволен,защото за 2 седмици свалих 5-6 кила *мазнина* !!!не си струва да си дадете парите за глупости като може да си вземете един як протеин или амино.....

дано ме послушате !

05.04.05
12:23

Пих фед-бърнера на UNIVERSAL и просто да ви опиша това беше най-големия боклук който сам пил.Пих Л-карнетина на Нутрим и ефекта беше зашеметяващ.За Л-карнетина на UNIVERSAL не мога да кажа нищо.Но според мен на Нутрим Л-карнетина е по добър.

22.05.05
11:55

Фет бьрньра на Universal определено е по добьр , от бьлгарските ,за сьжаление. В Бьлгария не се инвестира достатьчно за да се изкара качественият краен продукт!!!

MI

23.06.05
13:08

“Every body is different,good nitrition is Universal!“za parvoto sum saglasen,no za vtoroto ne.na men moje da mi podeistva edno, na teb drugo.Vsi4ko e strogo individualno!!!

Sry 4e pi6a na latinica, oba4e nqmam vazmojnost.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1