Проблем с Green Magnitude, воден прием и сън

04.06.11
09:25

Здравейте на всички,

правя 2ри 40 дни с Green Magnitude и водният прием започва да ми пречи. Пия средно по 8 литра вода на ден, което от своя страна ми влияе на съня. Ставам по 5 пъти през ноща по малка нужда, а гледам да пия по-малко след 20-21 часа. Всички знаем, че сън с толкова пробуждания не е въобще качествен, особено за моят режим със спорт 6 пъти седмично.
Моля за някой съвет, препоръка, предложение относно проблемът ми. Предварително ви благодаря.

P.S - Стакнал съм креатина с Jack3d, но го пия 3 пъти в седмицата (бустера)
17г, 1,79см, 77кг.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.06.11 16:20.

04.06.11
09:27

8 литра не са ли много? Опитай със 6 или 4. Дори и при 4-и не вярвам да задържаш вода.

Мнението беше редактирано от entwickler на 04.06.11 09:29.

04.06.11
09:31

8 литра като чиста течност ?Че то дори и със храната са ти много много!
ТИ какво очакваш?Да пиеш по 2345 тона вода и да не я изхвърляш ли ?Не си ли се замислял това колко товари вътрешните ти органи?

И въобще,откъде ти хрумна лудата идея да пиеш по 8 литра?

Повярвай ми,ако зобеше нямаше така зле да ти се отрази на организма...боже,какво си причинявате!На 77 кила да пие по 8 литра вода

Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 04.06.11 09:32.

04.06.11
10:49

Адската жажда е, особено сега като е топло, не усещам как ги пия.
И през нощта също - на сутринта не се усещам как съм утрепал едно литър и половина-два.
Откъде ми е хрумнала лудата идея.. изсъхвам, ожаднявам много.. да не мислите, че се силя да ги пия, даже малко се ограничавам.

Why is my water intake so important when using GREEN MAGNITUDE™ ?

Because it contains potent osmotic ingredients, and we want you to get the absolute BEST results possible. You should get at least 1-3 gallons of water per day while on the product.

3 галона са 11 литра. 2 са 7 литра и половина.

Мнението беше редактирано от Don-Toni на 04.06.11 10:57.

04.06.11
13:41

казано от Dean Petrov на 04.06.11, 09:31:

Не си ли се замислял това колко товари вътрешните ти органи?

Няма да се саглася!!!

04.06.11
14:44

казано от Don-Toni на 04.06.11, 10:49:

Адската жажда е, особено сега като е топло, не усещам как ги пия.
И през нощта също - на сутринта не се усещам как съм утрепал едно литър и половина-два.
Откъде ми е хрумнала лудата идея.. изсъхвам, ожаднявам много.. да не мислите, че се силя да ги пия, даже малко се ограничавам.

Why is my water intake so important when using GREEN MAGNITUDE™ ?

Because it contains potent osmotic ingredients, and we want you to get the absolute BEST results possible. You should get at least 1-3 gallons of water per day while on the product.

3 галона са 11 литра. 2 са 7 литра и половина.

Ограничаваш от 8 литра.....добре :)
Да,аз често пия Маг-а,и знам упътването,тия 1-3 галона,защо мислиш са дадени така?Има хора по 60,и по 200 килограма
А и баш сега да е адската жега....тя тепърва идва,ти да не тренираш в неклиматизирана зала?

Нормалния човек се нуждае от 2 литра дневно,ОБЩ прием,трениращия от може би 2,до 3 повече,при теб с храната сигурно стават 4-5 повече

Хубаво е човек да се хидратира,но 8 литра на 70 килограма....продължавай в същия дух,не случайно има една приказка,кой каквото сам си направи,никой друг неможе

Аз също съм от групата на многопиещите вода, като лятото съм минавал и над 10 л, особено ако имам спортна дейност като футбол или тренировките на открито. Както казва Don-Toni, реална необходимост е, не е просто насилване в името на някакво число литри.

Напоследък съм си хванал цаката и пия повече изотонични напитки, които постигат същата цел на водата, но с по-малко количество. Колкото до “малката нужда” - неизбежно е, освен ако не желаем да си правим зли опити с бъбреците.

TN

04.06.11
16:24

Чак пък 8 литра е много! Но ако пиеш по 100 грама креатин .. :D Един път 8 литра да изпиеш добре,всекидневно не е добре! Има регистрирани смъртни случаи точно от такива хора,дето пият по X литра!

04.06.11
17:52

казано от The Next на 04.06.11, 16:24:

Чак пък 8 литра е много! Но ако пиеш по 100 грама креатин .. :D Един път 8 литра да изпиеш добре,всекидневно не е добре! Има регистрирани смъртни случаи точно от такива хора,дето пият по X литра!

Хайде покажи ми един такъв “регистриран” случай!

Като е жаден човека, нека да пие колкото му се пие. Даже е по-добре.
Проблем може да възникне, само ако водата е много “твърда” или пие само минерална вода.

04.06.11
18:06

Това са някакви митове,злоупотребата с водата може да стане ако се нагърмиш на един път всички знаете правилната пропорция литри-време,аз в различните периоди съм различни килограми сега съм 79 и под 6 литра не падам,и по 2 да пия един път в ноща винаги ставам.

Мнението беше редактирано от Тони1 на 04.06.11 18:07.

04.06.11
20:28

Преди време точно с доц. Владимир Боянов коментирахме тази тема и неговото мнение беше, че като си на режим за повишаване на теглото се пие по много вода! А като отслабваш се пие по още повече! Ако искате я приемайте с капкомер, аз от вода няма да се лишавам.
Колегата автор на темата, мога да го посъветвам, ако не е на много стриктен режим, да не избягва съвсем солта и да спира водата 1.5-2 часа преди да си легне.

TN

04.06.11
21:28

казано от Владимир8507 на 04.06.11, 17:52:

казано от The Next на 04.06.11, 16:24:

Хайде покажи ми един такъв “регистриран” случай!

Като е жаден човека, нека да пие колкото му се пие. Даже е по-добре.
Проблем може да възникне, само ако водата е много “твърда” или пие само минерална вода.

А ти от къде знаеш каква вода пие той ?

04.06.11
21:42

Със толкова висок прием на вода трябва да се следи приема на минерали защото аз този факт го игнорирах и започнах да получавам зверски крампи заради липса на магнезий точно по време на прием на креатин и увеличен прием на H20.

04.06.11
21:48

казано от x_3_mar на 04.06.11, 20:28:

Колегата автор на темата, мога да го посъветвам, ако не е на много стриктен режим, да не избягва съвсем солта и да спира водата 1.5-2 часа преди да си легне.

Щом приема креатинови продукти е по-добре да пие повече вода.Креатинът от своя страна стимулира отделителната система и честото уриниране е неизбежно.Така,че едва ли ограничаването на вода 2 часа преди лягане ще промени този процес.И някак не върви да вечеря,особено ако осолява храната и да не изпие чаша вода след това,което ще го накара да става през нощта за вода,нарушавайки сънят си отново.

05.06.11
13:00

казано от a.k.a. The Boss на 04.06.11, 21:48:

Щом приема креатинови продукти е по-добре да пие повече вода.Креатинът от своя страна стимулира отделителната система и честото уриниране е неизбежно.Така,че едва ли ограничаването на вода 2 часа преди лягане ще промени този процес.И някак не върви да вечеря,особено ако осолява храната и да не изпие чаша вода след това,което ще го накара да става през нощта за вода,нарушавайки сънят си отново.

Искрено се надявам вечерята да не е единственото му хранене. Добре е да пие повече вода и ако не приема креатинови продукти. Креатина стимулира отделителната система толкова, колкото едни по-силни витамини примерно. Ако приема една чаша вода с вечерята не смятам, че би променила режима му. Да ставаш по 1 вечер до тоалетна ОК, но да ставаш 5 пъти никой не може да ме убеди, че е нормално!

05.06.11
14:29

В жегите дори не усещам как съм прибрал 6-7 литра, просто като ми е топло и пия студена вода с цел да се разхладя.
Иначе, наистина много честото ходене до тоалетната не е нормално.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1