От къде да започна?

Темата е заключена.

05.06.11
23:55

Здравейте, бих искала съвет за да си съставя подходяща програма и режим за хранене. След известно време мноого нездравословно хранене (сериозно отслабване, последвано от дваж по сериозно напълняване и отново отслабване) най- после съм на килограми, които поддържам без усилия. Но годините с много странно и несистематично спортуване и хранене ме оставиха с ужасно изглеждащо отпуснато и непропорционално тяло. бедрата ми са като козунак, коремът ми виси, даже ръцете ми имат целулит. Не държа да губя килограми, но искам да изглеждам стегната и гладка, без да съм мускулеста или жилеста/суха и тн. абе искам женствено, но и спортно тяло като на мацките от бейуотч.

В дрехи изглеждам чудесно(по мойте си критерии), но ужасно ме е срам да се съблека по бански.

Та това, което правя в момента, е да плувам сравнително редовно. За хранене още не съм се ориентирала, защото не знам дали един калориен дефицит няма да ме направи още по-отпусната, или пък многото калории прекалено мускулеста. Храня се ...да го кажем здравословно,но без да броя калории и да се ограничавам, но избягвам всякакви вредни храни - пици, пасти, баници, хляб.

Модерация: Дублирана тема.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 06.06.11 16:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1