Как се вързвате само на тия мъсъл тек глупостите.. В тоя режим незнам дали има около 300 грама протеин, дори грубо не го смятам, ама джей сигурно яде доста повече от това..
Мнението беше редактирано от Riko на 10.06.11 00:14.
10.06.11
00:24
амиии в свинското има 25-26 г протеин на 100 грама,по-чистото и до 30 стига :) пилешкото бяло е 30 на 100 пак.560 грама и от 2-те меса = 330-340 грама протеин само от месото..другите ме мързи да ги смятам xD на 100 грама белтъци според сайта има 13 грама проеин..15 белтъка който знае колко грама са,да ме светне xD
10.06.11
07:16
Със водата в него , може и по-малко да са :D инъче навсякъде където гледам пише че е около 30 :)
Диетата на Джей сигурно се променя на всеки няколко месеца храни се от този спонсор за да е сигурен че яде истински продукти http://www.eattogrow.com/ ся тука да гледаме как се храни Джей едва ли има смисъл никой няма да тръгне да се храни като него предполагам пък и няма никакъв смисъл да се яде толкова много защото без химия толкова протеин не може да се усвои .
10.06.11
14:39
Имам и хранителният режим на Dorian,на Dave Palumbo и на още някои :)
10.06.11
21:04
‘Къв е тоя сайт ве :О 400 долара за 15 кила месо (Jay Cutler’s Pro Package) :D Инъче..темата може и да има какво още да се пише,но дори и да няма - винаги има сеир xD
Сайта е специален храната е 100% натурална и се доставя приготвена нещо като кетъринг за културисти . Нали знаеш че като си купиш телешко от магазина което е тъпкано цял живот с царевица вместо с люцерна защото е по-евтино и му са давали антибиотици всеки месец за да не се разболее от “многообразното” си хранене , просто не е същото . Обаче пък в България всеки може да си намери истинско месо ако има село :D
11.06.11
19:08
казано от Rasengan94 на 10.06.11, 21:04:
‘Къв е тоя сайт ве :О 400 долара за 15 кила месо (Jay Cutler’s Pro Package) :D Инъче..темата може и да има какво още да се пише,но дори и да няма - винаги има сеир xD
Преди 2 години в Осака ядох телешки стек за 700 долара килцето,да са живи и здрави Митсубиши че е богата компания :),та този стек е гордостта на японското селско стопанство,теленце,заклано на третия си месец,и през целите тия 3 месеца масажирано 4 пъти дневно със саке,НА РЪКА!
ТОгава се поинтересувах,и се оказа че освен че е свръх качество,като го купуваш научаваш колко ТОЧНО е изяло,какво,по дни,кой го е заклал,СЛЕД КАТО му е прочел будистка молитва за успокоение на духа,кой го е масажирал и тнт и тнт,със снимки,и телефони за връзка.
Инак по темата,хубаво беше да се спомене и какъв точно зоб приема в действителност,на дали кара на ретаболил и телешки стекове :)
17.06.11
17:01
Японците са си много прецизен народ , възхищавам им се много и за тяхна храна бих дал 700 :) докато тия в америка са им б*хти и натуралните храни и 70 $ ще ми свидят било то и за Рони Колман’с Про Пакедж :D .. ( извинявам се че така след известно време отговарям но нямах интернет :D )