06.06.11
23:54
Значи тренирам от година и половина кикбокс.Лятото тренираме по 2 3 пъти в седмицата.Сега нямаме състизания и имам за цел да качвам килограми.В момента съм 185см и 74кг.Целта ми е да стана 77-78кг до 2 месеца.Тренирам понеделник,сряда и петък кикбокс.Въпросът ми е дали ще е добре да правя сплит,за да кача кг. и този сплит ще е най-много три дневен.Мисля да е вторник - трицепс,бицепс и рамо. ,четвъртък - гърди,теглич и гръб. и събота - крака.Ще се храня по изготвен от инструктор хранителен режим до сега сам спазвал до няква степен режимчета.И ето режима :
1 ядене - овесени ядки 150г и 7 белтъка - закуска.
2 ядене - 100 гр. ориз и 200 гр. пилешко филе.
3 ядене - преди фитнес 50гр. овес и 7 белтъка.
4 ядене - след фитнес 2 банана и 40гр стафиди.
5 ядене - 1 час след тренировка 100гр. ориз и месо.
6 ядене - Вечеря месо 200 гр. един картоф и салата.
7 ядене - 2 домата и 100гр. извара.
Най-много бих си взел някъквки аминокиселини или да пия от фитнеса.
Искам мнения и забележки да знам дали някъде не греша.Благодаря на всички дали мнение.
07.06.11
09:18
1 ядене - овесени ядки 150г и 7 белтъка - закуска. Дай направо 3 цели яйца.
2 ядене - 100 гр. ориз и 200 гр. пилешко филе. Ориза тук го направи 150 грама(сурово изтеглен)
3 ядене - преди фитнес 50гр. овес и 7 белтъка.
4 ядене - след фитнес 2 банана и 40гр стафиди. Вкарай протеин суроватъчен или белтъци от яйцата :)
5 ядене - 1 час след тренировка 100гр. ориз и месо.
6 ядене - Вечеря месо 200 гр. един картоф и салата. Тука този картоф го направи на 4-5 картофа
7 ядене - 2 домата и 100гр. извара. Изварата на 200 я направи :)
Месото го остави на 150 грама само след тренировка го остави 200 :) Лятото е сериозна задача да качваш маса,затова те съветвам да следиш сериозно кога се храниш и дали няма да пропуснеш ядене.Също така поне по 2-3 литра вода ги пий на ден :) А относно тренировката,премести краката по-напред,кикбоксьор си все пак тежките клекове ще са ти доста от полза ако ще качваш маса.Като цяло обръщай внимание на базовите упражнения,прави ги с тежко по 5-6 повторения.Клекове,тяга,лежанки,раменни преси и т.н. Успех ! :)