07.06.11
12:02
Здравейте,
искам да си взема някакви допълнителни добавки, към протеина и се колебая между няколко варианта. На 27 г. съм, 183 см, 83 кг, имам около 12 години стаж, но с прекъсвания от по 6 месеца. Тренирам само от април до септември. Мусклулите ми имат добра памет и за 1 месец “влизам в час”. Имам бърз метаболизъм, качвам бавно, но чисто. Също така, 2 дни в седмицата карам колело по 25 км на ден, 2 дни играя футбол или баскетбол и 1 ден правя спринтове, т.е. нямам ден с пълна почивка :). Колебая се между следните:
1. Гейнър с около 50/40 % протеини/въглехидрати + Slin Sane
2. Green MAGnitude
3. Ecdy Steel
Кое да бъде? Ако имате друго предложение, дайте го, само да не над 80-100 лв.
Темата беше редактирана от Lexx на 07.06.11 12:11.
07.06.11
13:41
казано от Lexx на 07.06.11, 12:02:
1. Гейнър с около 50/40 % протеини/въглехидрати + Slin Sane
2. Green MAGnitude
3. Ecdy Steel
Ecdy Steel-а го разкарай - ако прочетеш написаното във форума за ефективните дози ще разбереш, че е безсмислено, но пък има полезна дискусия по въпроса /не ми се рови за конкретната тема в момента, а съм сигурен, че и сам можеш да си я намериш/.
Вместо него си вземи амино, ако искаш комплексно на Гаспари или ултимейт бих ти препоръчал, ако искаш ВСАА на UPS Modern BCAA. Влизаш и при двата варианта в посочената сума.
Не мога да разбера гейнъра за какво ти е при положение, че можеш да си “сглобиш” сам на доста по-ниска цена.
Slin Sane - няма да го коментирам, защото е коментиран доста във форума и ако отсееш пристрастните по онова време коментари ще видиш, че не остава смислено мнение дали продукта работи.
Значи да взема креатинова матрица и BCAА... BCAА колко грама на капсула е добре за има?
A между Olimp creatine strong matrix 7 silabg.com/bg/2483-OLIMP-Creatine-Strong-Matrix-7-120-Caps-.html
и Green MAGnitude, кое е по-добро?
07.06.11
16:41
Няма място за сравнение м/у Green MAGnitude и матрицата на Олимп, просто ако трябва да избирам CL печелят!
Не ти казвам да си вземеш точно ВСАА, а да си избереш м/у комплексно амино и ВСАА, а аз бих избрал комплексното амино на Гаспари.