08.06.11
17:09
Здрвейте пише ви Борислав Ботев на 15г.
Та значи сега съм в гипс но правя една програма за коремни мускули ( http://vbox7.com/play:a52130b5 ) искам да изкажете мнение за нея , лично аз мисля че е много добра и сега плочките ми се виждат лекичко но искам за лятото да ги направя по хубави както се казвате знаете как е басейн, лято значи аз съм активен спортист тренирам волейлбол но сега не тренираме .
От другата седмица ще почна да тичам на стадиона всяка сутрин и ще си взема Hot Blood да пия и отделно в нас ще дигам гири незнам колко са 8-10 кг и ще правя лицеви и коремните преси 2 - пъти на ден.
1.Смятате ли че ще има ефект от този Hot Blood да посваля 2-4 кг и дали ще ми помогне за коремните мускули (не искам екстремно показване на коремните мусклули колкото е нужно толкова) но задължително трябва да ги изкарам да се личат..
Аха и забравих в други ден ми свалят гипса и мисля да пробвам тази диета за екстремно сваляне ( с черешите ) някои я беше написал днес и с нея колко се може да сваля, не искам много другото ще го направя с тичане и т.н . Какво ще кажете за черешите ?
08.06.11
17:16
Първо на 15 бустер със стимуланти е нежелателно - това е меко казано.
Второ зависи с какъв процент подкожни мазнини си, но така като чета за какво става въпрос - другото лято може и да имаш плочките.
благодаря все пак но не беше много положителен отговор мерси все пак ?
Който пише ще съм му много благодарен
08.06.11
19:43
Защо? По добре ли е да ти кажа “Ще станеш машина от това”, “Мацките ще пощуряват само като те видят” и това да не стане? Да си мислил по въпроса, че гръмките обещания върху етикетите на добавките са маркетинг, а нещата се получават с правилно хранене и тренировка? Хвани си налегни парцалите и си направи добър тренировъчен и хранителен режим, та след време да видиш резултат. Вземи прочети малко по въпроса, защото изказването ти, че ще помпаш плочки с азотен бустер си е направо виц. И задника си да нахлупиш като ушанка, пак няма да станат нещата бързо и лесно. Иска се труд и постоянство - ако няма да проявиш такова, не си губи времето.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 08.06.11 19:44.
08.06.11
19:48
Никаква информация нямаме за теб освен как се казваш и на колко си :)
08.06.11
21:01
благодаря все пак но не беше много положителен отговор мерси все пак ?
Щом не е положителен, значи не е надежден, правилно ли те разбирам?
Мога да ти дам положителен отговор, ако искаш.
Независимо от желанието ти, обаче, head_hunter е прав. Уви.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.06.11 21:03.
Остани с 7-8% мазнини и ще ти се покажат плочките... Ако не искаш така, почвай яко да тренираш !
Добре искам да попитам така за какво ще ми помогне тоя Hot Blood ще ми помогне ли да сваля малко мазнини.И да кажа на head_hunter че имам много добър хранителен режим ( ако искаш ще ти го кажа).
А и сигурно трябва да си измеря мазнините в % нали ?
09.06.11
13:21
...за какво ще ми помогне тоя Hot Blood…
Знаеш ли изобщо какво представлява този продукт?
Защо избра него?
На сайта на производителя има негова характеристика.
...ще ми помогне ли да сваля малко мазнини...
Не.
...имам много добър хранителен режим (ако искаш ще ти го кажа)...
Аз бих искал да споделиш хранителния си режим (предполагам head_hunter също ще прояви интерес).
Всъщност това би било полезно за всички.
Хранителният ми режим е много прост и съм си го изготвил съм като съм чел в Интернет и един приятел на баща ми ми казва защото той ги разбира тези работи:
Значи почти всеки обяд ям салата или само салата или с нещо друго , не ям хляб въобще от 1 година и повече такива тестени въобще ... снаксове , чипсове , сладки работи , газирано и такива работи... Това е . !
10.06.11
23:33
Хранителният ми режим е много прост и съм си го изготвил съм като съм чел в Интернет и един приятел на баща ми ми казва защото той ги разбира тези работи:
Значи почти всеки обяд ям салата или само салата или с нещо друго , не ям хляб въобще от 1 година и повече такива тестени въобще ... снаксове , чипсове , сладки работи , газирано и такива работи... Това е . !
Хранителния ти режим е кръгла нула!!! Няма закуска, няма вечеря, а обяда е салата :D
Що не спреш да се занимаваш с глупости и не погледнеш тук:
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.06.11 23:34.
head_hunter ти скоро виждал ли си деца, желаещи да си преминат пубертета си без да бъдат “атрактивни,нацепени и т.н.” ??
11.06.11
08:58
head_hunter ти скоро виждал ли си деца, желаещи да си преминат пубертета си без да бъдат “атрактивни,нацепени и т.н.” ??
Хахаха тук не, а може и изобщо да няма такива - сигурно си прав :D
Стоя хранителен режим и тренировките му, май ще е доста далеч от целите си :D