Трябва ли да правя Кардиото - погледнете програмата

Темата е заключена.
РЧ

08.06.11
23:06

Хора трябва ли да правя кардиото , погледнете там в - вторник ,чет,съб,нед,  - Аз Съм 58-59кг  157см  13 год - тренирам от 2-3 седм. по тази програма ама кардиото някои ми викат не ти трябва други трябвати и аз не знам какво да правя ( и според мен ми трябва да отслабна аз сега прявя по 4 набиранки .. Вижте Програмата Кликнете Върху упражнението и ще почне Клипче .,- http://www.scoobysworkshop.com/schedintermediate.htm :)

08.06.11
23:35

Ти луд ли си ??? Да се стопиш ли искаш ? НЕ трябва да правиш кардио естествено...

Росене, приятелю, направо ти се чудя. :)

Пусна толкова теми с въпроси за тази или онази програма, че не съм сигурен, дали въобще започваш да тренираш по тях. Ще имаме грижата да ти архивираме всичките теми, докато не пуснеш такава, в която си натрупал опит с тренировките и вече искаш да подобряваш.

Прочети тези статии - ще проличи следващия път, дали си го направил, така че не ги подминавай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1