Въпрос относно кардио тренировката

09.06.11
00:18

Искам да попитам ходенето по балкана сутрин на гладно дали се счита за кардио тренировка и може ли това да е моята кардио тренировка защото ми е много приятно , има едни езера и аз и приятеля ми ходим до там 1 час е г/д пътя до горе ,имайте в предвид че е доста тежък път и доста се поизморяваме нагоре , та мисля че това е едно добро кардио , но реших да попитам и вас  :) Мерси предварително ;)

09.06.11
05:54

Щом учестяваш пулса и баирът е нагоре: да, може да се счита за кардио.

09.06.11
09:58

И все пак тичането си е тичане,аз доста често практикувам в пресечен терен и ми е най-любимото място пред плажове,алеи и фитнес,но не мисля,че само с вървене ,колкото и бързо да е можеш да се изпотиш така както с тичането...

09.06.11
10:44

казано от Тони1 на 09.06.11, 09:58:

И все пак тичането си е тичане,аз доста често практикувам в пресечен терен и ми е най-любимото място пред плажове,алеи и фитнес,но не мисля,че само с вървене ,колкото и бързо да е можеш да се изпотиш така както с тичането...

Потенето какво общо има? Важното е да се горят калории. Което единствено зависи от пулса!

10.06.11
16:35

казано от entwickler на 09.06.11, 10:44:

казано от Тони1 на 09.06.11, 09:58:

Потенето какво общо има? Важното е да се горят калории. Което единствено зависи от пулса!

Да де ясно,калориите винаги си вървят...няма нужда от удивителните,но колкото по-забързан е пулсът особено с интервали,толкова по обилно е потенето-съответно много повече калории,ако не отчитаме странични фактори като температура и влажност на въздуха,медикаменти и фет бърнъри.Не можеш да ме убедиш,че от ходене 10 километра ще изгориш повече калории ,колкото от мен бягащ на пясъка затъващ до глезените по-горепосоченият ми метод,нали? “!” :)

Мнението беше редактирано от Тони1 на 10.06.11 16:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1