10.06.11
00:24
Bio fit hard gainer ili Bio fit soft gainer.Дайте си мненията за двата вида гейнери има ли файда от тях ,някой пробвал ли ги е и кой от двата е по добър? Дайте ми всякаква информация .Мерси!
10.06.11
09:57
Вече няколко пъти срещам противоречиво мнение за гейнъра като продукт (без значение марката). Какво им е толкова лошото? Не е ли една добра алтернатива на следтренировъчно хранене, включващо хем въглехидрат, хем протеин?
10.06.11
10:03
казано от ProXxX на 10.06.11, 09:57:
Вече няколко пъти срещам противоречиво мнение за гейнъра като продукт (без значение марката). Какво им е толкова лошото? Не е ли една добра алтернатива на следтренировъчно хранене, включващо хем въглехидрат, хем протеин?
Не е лош гейнърът. Има и много хубави гейнери с добре подбран състав. И за кльощавите ектоморфи са почти задължителна добавка. Проблемът да има негативни мнения е, че просто купуваш протеин и въглехидрат на цената на 2 протеина.
Представи си, че доза протеин ти струва левче. Ще дадеш ли 2 лв за същата доза протеин, но разбъркана с вода?
10.06.11
10:07
Такава била значи работата. Ми то в такъв случай по-добре да се купи протеин и отделно глюкоза на прах примерно. Или човек сам да си забърка една въглехидратна матрица...ще е по-оферта май. :)
1 кофа протеин, глюкоза или друг въглехидрат и ето ти гейнър.
Само будала би си купил гейнър :)))
Мнението беше редактирано от emzo на 10.06.11 10:20.
10.06.11
10:23
казано от ProXxX на 10.06.11, 10:07:
Такава била значи работата. Ми то в такъв случай по-добре да се купи протеин и отделно глюкоза на прах примерно. Или човек сам да си забърка една въглехидратна матрица...ще е по-оферта май. :)
Именно - взимаш един читав протеин и в шейка прибавяш въглехидрати. Цената на тази гимнастика обикновено е по-малка или равна на съответната доза гейнър, но предимството е значително - можеш да съчетаеш въглехидратите по най-добрия за теб начин (по вид, количество и съотношение).
10.06.11
11:13
Така си е,плащаш огромна цена за 1 кило захар :) :X