сваляне на малко паласки

10.06.11
01:19

здравейте, съжалявам ако поствам на грешното място предварително, но искам да попитам за съвет или поскоро дали пропускам нещо..
Не съм дебел, но имам малко подкожни мазнини главно в паласките и по малко отпред на стомаха. Започнах преди малко повече от седмица да правя коремни преси нормалните и тези които си дигам краката правя ги по два пъти дневно вечер, и сутрин след бягане за сега по 400 сутрин и 400 вечер, но мисля да ги увеличавам като усетя, че не се изморявам.. както споменах сутрин тичам на гладно ( незнам дали е по правилно?) оправих си хранителния режим поне така мисля де, започнах да ям по често и по по малко, например за обяд ям две варени яйца и домат. Общо взето ям колкото да се заситя не ям след 8-9 вечерта, хляба съм го спрял напълно, сладкото почти, но когато ми се яде си хапвам например по една вафла не мисля, че би навредила..(?) Старая се да огранича газираните напитки, но пия по някоя бира от време, ходя да тренирам на успоредка и лост всяка вечер но това е главно за тонус : ) общо взето поствам за да попитам дали пропускам нещо или греша в нещо което правя, а иначе докато ги сваля сам на принципа да поемам по малко от колкото изразходвам(?)

Темата беше редактирана от xxxx xxxxxxx на 11.06.11 18:13.

10.06.11
14:05

Кошмарна неграмотност. Не можах да го прочета докрай. Явно нямаш никакво уважение към хората, които ще се  мъчат да ти четат санскрита.

P&

10.06.11
14:49

Ако някой напише това грамотно, ще го почерпя !

10.06.11
19:21

400 коремни преси правиш или 400 повдигания на краката , ако правиш 400 коремни гръбначният ти стълб ще замине рано или късно,  кардио на гладно знам,че е най добре.

-Редактирай си написаното ,за да може и други да ти помогнат :) успех !

11.06.11
12:27

Сeга да преведа :D
Човека има мазнини по паласките и малко в коремната област.Преди малко повече от седмица е почнал да прави коремни преси с вдигане на крака по 400 сутрин и 400 вечер.Но мисли да прави коремни докато се измори.Сутрин тича на гладно,мисли че си е оправил хр режим яде по често,но  по  по малко.Яде колкото да се засити.Опитва се да избягва газираното и сладкото,но понякога когато му се заяде си хапва по 1 вафла и пита дали е правилно това.Пие бира някой път,тренира на успоредки и лостове,но главно за тонус.Постнал е да сложим мнения дали е правилно това което прави.Мисли че докато свали мазнините да е на принципа да ядеш по-малко от колкото гориш. Така надявам се да разбрахте какво точно иска това момче :)
Сега моето мнение.
Прочети някоя статия от сайта за храненето.Тичането на гладно е добра идея също и честото хранене но по малко,но както казах прочети за храненето.Не можеш да гориш мазнини в дадена област това става по различни места без твоето знание.Коремните преси малко стимулират горенето в коремната област,но наблягай повече на кардиото 3 пъти в седмица след силово трениране ако имаш такова.Моят савет е диета,кардио и силово трениране.За сваляне на мазнините :)Оправянето на хранителният режим става само с диета която можеш да намериш в Хранене/Хранителни режими.
Надявам се да съм бил полезен :)

Мнението беше редактирано от гн.Хаджиев на 11.06.11 12:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1