Аминокиселини + Протеин ? Моля съвет.

13.06.11
01:15

20 години , 177 , 75 кг.Стаж година и половина.Понеже преди 2 месеца пих Окси и свалих 5-6 кг за месец и като цяло имаше някъв ефект не мога да се оплача но със сигурност скоро няма да си взема пак.Та понеже искам да сваля още поне 3-4 кг понеже имам още мазнинки при това не малко.Идеята ми е следната понеже не искам да си купувам бърнър ами примерно да си взема Амино + Протеин. Аминокиселините за предпазване от загуба на ММ .. Процедурата ми е ясна хранителен режим/кардио 3 дена силово 3 дена кардио като го редувам през ден. Та какво протеинче и амино бихте ми препоръчали така примерно до 100-тина лева общо. Или пък може някаква друга комбинация.Благодаря предварително.

13.06.11
09:52

На 75 килограма нямаш нужда от никакви добавки. Дай си парите за качествена храна.

13.06.11
14:17

Така или иначе тези пари съм ги заделил за добавки храната смятам че ми е прилична.За това очаквам и други предложения :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1