Хранителни добавки - и вредите от тях !

30.03.05
20:25

Дочух един разговор на едни типове, че от взимането на протеини може да си докараш проблеми с половия живот.

п.с. - как мислите, това възможно ли е :? На мен лично ми звучи странно :?

30.03.05
21:03

Алекс, Алекс, как може въобще да се заслушваш в подобни глупости. А четеш отдавна този форум...

30.03.05
21:03

На мен пък ми звучи смешно! 8)  Няма такова нещо, още по-малко за протеина!

30.03.05
21:45

Аз пък за протеините съм чувал че след дълга , постоянна употреба се увличава размера на черния дроб и се нарушават нормалните му функции.

Дочувал съм също и  че след дълга употреба на креатин , може да се появи рак.

30.03.05
22:49

Креатин да, но протеин  :shock: ?!?!?! То горе долу същото като да ядеш месо, ама на прах!

31.03.05
01:06

Айде стига глупости пичове... ИСтината е, че всичко прекалено е вредно, дори може да е фатално.

Човек, ако прекалява и с вода, може да се повреди нещо... няма мисъл да се води дискусията... А тази които твърдят, че от “незнам си кое” се стига до “незнам си що” просто са некомпетентни. Уважаващ себе си човек никога не би се изказал толкова крайно и категорично/особено когато не познава същоността на нещата/.

Това е,
Поздрави!

31.03.05
17:11

[quote author=“Pars”]Алекс, Алекс, как може въобще да се заслушваш в подобни глупости. А четеш отдавна този форум...

Не ме разбирай погрешно, просто исках да пусна една такава тема за да могат такива некомпетентни хора като тея дето съм ги чул, като влезнат в форума да видят такава тема и да си кажат... бах маму колко съм бил тъп... сещаш се какво имам в предвит. А и по горе съм писал че го намирам за налудничево :wink:

31.03.05
19:22

ако знаеш колко по-вредна е кока-кола-та (например)...

http://enkov.myplovdiv.com/foodsup.htm

Бах маа! Че вие кажете още малко че и секса е вреден и ... пууу то да няма за какво да живееш  :shock:
:D :D

31.03.05
22:33

Ми дааа, хабиш тестостерона, изморен си след това! Натоварваш тялото  :lol:  :lol:  :lol:  Стига бе, пускайте по-сериозни теми!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1