18.07.11
13:10
там е уловката да :D и аз мога да направя бенч преса с 300кг на 50% и то.... от горе до долу.... ама от долу на горе работя по въпроса :D :D :D
300 кила няма да можеш да ги отлепиш на 5 милиметра от стойката :D
18.07.11
13:45
Ти изваждането го остави.... дето вика Гордан си има помагачи за тази работа :D както и на състезанията по трибой им помагат в началото :P друг е проблема при 300кг лег :D :D
18.07.11
13:48
Да видиш как болии... йеее :D :D
18.07.11
13:50
много сцепва саундтрака е да си и*еееее :D :D :D (rock)
@Franko1 - мерси за отговора ;) Относно подложката - ако това е от ония, дето уж правят работата с лаптопа по-удобен, моето мнение е по-скоро негативно, защото съм пробвал, но явно трябва време за да се свикне, а не ми ли е удобно в самото начало, някак не ми се нрави. Какво се има предвид под подложка за мишка (сещам се, но надали е това)? :)
Кои вериги магазини са 24h? Аз се сещам за 3-4-5. Чудя се за ПикадиУи?
имам предвид тези, който охлаждат (с вентилатори вътре). гледах едни, ама са точно като за лаптопа и мишката трябва да я разхождам на друго място по/около мен :)
18.07.11
14:39
Какви са тея “промо точки” в СИЛА БГ ?
В началото Бог сътвори небето и земята. Земята бе покрита с броколи, карфиол и спанак, и плодове най-различни: червени, жълти, оранжеви и всякакви, и животът на Адам и Ева бе здрав и дълъг.
И сътвори Сатаната сладоледа „Делта” и кашкавала.
И попита Сатаната Адам: „Искаш ли да си хапнеш?”
И Адам му отговори: „Да!”
И добави Ева: „И аз искам! Два сладоледа!”
И наддадоха Адам и Ева всеки по 3 килограма.И сътвори Бог киселото мляко, за да съхрани Ева фигурата си такава, каквато я харесва Адам.
И сътвори Сатаната бялото брашно, маята и захарта, и ги смеси.
И Ева мина от размер 42 на 50.И каза Бог: „ Яж с апетит тази зелена салата от моята райска градина!”
И каза Сатаната: „ И добави дресинг с майонеза и синьо сирене, хапвай чеснови питки и пий Coca-Cola.”
И след вечерята Адам и Ева отпуснаха коланите.И каза Бог: „Давам ви свежи зеленчуци за здраво сърце и зехтин студено пресован.”
И сложи Сатаната на масата капама, печено прасе и панирано пиле.
И подскочи холестерина на Адам и Ева до небесата.И сътвори Бог картофи, запечени без масло, с повишено съдържание на калий и други полезни ингредиенти.
И обели Сатаната картофи, наряза ги на тънки резенчета, изпържи ги в маслена баня, посоли ги щедро и ги нарече „чипс”.
И качи още килограми Адам, а Ева получи целулит.И сътвори Бог маратонките и ги даде на децата си, за да стопят излишните килограми.
И даде Сатаната на Адам и Ева кабелна телевизия с дистанционно, за да не се напрягат като превключват програмите.
И Адам и Ева се смееха и плачеха срещу светещият екран, и си обуха анцузи с ластик на корема.И даде Бог на Адам и Ева постното месо, диетичните продукти, и кълновете, за да не приемат много калории.
И сътвори Сатаната McDonald’s, и бургери Big Mac.
И попита Сатаната Адам: „ Искаш ли и пържени картофи, и бира?”
„Да ! – отговори Адам – Голяма порция! И няколко бири!”
И получиха Адам и Ева инфаркт!И въздъхна Бог, и създаде байпаса.
И усмихна се Сатаната, и създаде здравната каса.
Следтренировъчно хапнах: 180грама печено пилешко филе+100грама печен дроб+2 яйца+350гр. варен ориз.Гладен съм :X :X :X
18.07.11
16:10
Днес жегата ви е уморила,гледам не пишете.
Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 18.07.11 16:11.
Вчера гледах Смело сърце за първи път от няколко години насам.. бях забравил този велик филм..
Вчера гледах Смело сърце за първи път от няколко години насам.. бях забравил този велик филм..
Чак пък велик.
:) Всеки си има мнение :) :) Филма е от 1995, а нищо не отстъпва на днешните, то даже старите филми са си по-добри..
Днес жегата ви е уморила,гледам не пишете.
Щото четем. :P Не форума, де...
Rikoo, филмът наистина е велик, ама аз още не мога да се престраша да го изгледам целия, прекалено е тежък за мен...като “Студената планина” и “Патриотът” - пак със Смел Гипсов. :D
Не знам, който е опериран от чувствителност - да си ги гледа! (giggle)
Мнението беше редактирано от Ирка на 18.07.11 16:52.
18.07.11
17:30
не е ли The Goodfather не ми го хвали :D
Абе, гледам, че имате няколко Емил-овци в тоя форум, пък неска били имали имен ден...ми айде да им е честито! (party) (beer)
:) Всеки си има мнение :) :) Филма е от 1995, а нищо не отстъпва на днешните, то даже старите филми са си по-добри..
Ей тук вече си ужасно прав! Напоследък и аз гледам филми от 80-те години на миналия век, най-добрите години на Ал Пачино и Робърт Де Ниро примерно.
Отвратителна жега!
75% тренировка и съм RIP.
Поне след това, така съм прегрял и охладил, че и по дълъг ръкав мога да стоя.
Мнението беше редактирано от 6th на 18.07.11 21:00.
18.07.11
22:03
изправяте се хващате с едната си ръка носа си, изпълвте бузите с въздух и с другата ръка правите движения наподобяващи вълни :D :D :D тва е танца за тази песен просто :D:D
18.07.11
23:17
http://www.webcafe.bg/id_1164909965_Dnevnikat_na_edin_plajen_kiflyo - ей тука е истината :D
Един човек влиза в някаква тоалетна. Сяда на седалката и чува глас:
- Здрасти!
- Здрасти! - отговорил неуверено.
- Как си?
- Добре съм.
...- Какво правиш?
- Ами... опитвам се да се изходя. - отговорил малко смутено.
- Айде, ще те оставям, че един тъпанар от съседната тоалетна ми отговаря, после ще ти звънна
18.07.11
23:27
Едно циганче влязло в хранителен магазин, видяло замразено пиле и го сложило в гащите си. Продавачката го пита:
- Взе ли си нещо?
- Не! - казало циганчето.
През това време охраната му свалила гащите и го попитала:
- А това какво е?
- Снощи имах температура и ми се е излюпилo едното яйце.
19.07.11
11:42
Станах преди 5 минути и ми се спи още.
Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 19.07.11 11:43.
19.07.11
12:10
мда Аз я свалих вече :D
19.07.11
15:36
Приемам всякакви предложения за снимки.В момента няма какво да права и си права снимки.
Ейй 2ри ден съм като парцал, ша ги еба и вирусите .....
Работата е зле щом пред носа ми има шоколад и сладолед и не съм ги опитал дори ...............
http://www.webcafe.bg/id_1164909965_Dnevnikat_na_edin_plajen_kiflyo - ей тука е истината :D
Тва твоят дневник ли е? :D :D :D :P
Колкото до това, че не тренирам - не си прав, ама никак!
Тренирам тичане - 2 пъти годишно, след някой автобус от линиите за обществен превоз на пътници.
Също така тренирам 5 X 100 водка, мастика или джин с мента, в зависимост от настроението.
От време на време практикувам 100м. вита баница, без препятствия.
19.07.11
17:12
Не е моя дневник не съм толкова заблуден и не смятам, че момичетата ме харесват докато лиричния герой тук си мисли, че всички го харесват а то реално не е така :D :D Моля ви аз съм здраво стъпил на земята освен когато правя силово обръщане :D
Моля ви? Ама на “Вие” ли ми говориш? Айде нема нужда...:D
Трябва да има и такива като тоя, иначе светът ще е скучен и безинтересен. ;)
Абе хора,някой да е пил Syntrax whey shake и да го е болял леко корем и да е имал газове?Пия от няколко дни по 4 дози на ден и направо не се живее :D ,промяни в храната не съм правил и подозирам протеина...Досега не съм имал такива проблеми,само от един на нутрим преди няколко години,но то е ясно.Не го пия с мляко,а с вода.По принцип много рядко имам газове и ме боли корем-по 1-2 пъти в месеца максимум,а от няколко дни направо...Да не е от времето нещо?Моля за мнение.
19.07.11
17:35
Пил съм,ама съм нямал тези проблеми,имал съм други де,но газовете като ям по 12-13 яйца на ден , не се диша :D :D :D
Ще изчакам още 2-3 дни и ще видя.То и без това остават още 20тина дози.Ако е от него,като свърши взимам протеин с ензими.
Уаза пичУе и пички :D. Имаше един филм, който много ми харесваше гледал съм го преди 2-3 години, но забравих името, актьорите и т.н, ще ви напиша едно малко резюме, ако някой се сети да каже плс :( (не че ще ме разберете какво ви говоря ХХАЬХАХ :D).
Двама приятели в истинския живот-боксьори, на тренировка единия без да иска контузва приятеля си в крака и остава инвалид за винаги, след тази случка и той се отказва от бокса, след време идва нов шампион(мисля че беше така :D), и човека с инвалидната количка идва при другаря си и започва да го укуражава да започне да се бие отново (Знаеш ли как искам сега да съм на твоето място), и оттук започват усилени тренировки.
Филма си ме искефи деа готин е, ама не мога да го намеря не знам нищо ;(. Някой ако знае име нека пише :).
Мда, и аз съм го гледал, ама до колкото помня беше супер смотан.:D:D
След като го разказа и аз съм на същото мнение и без да съм го гледал :D
Не знам колко е старо. Дано ми излезе от главата :).
Текста и клипа са... нема такива :).