Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.07.11
18:01

23.07.11
19:19

Преди време някой в тази тема беше възхвалявал Касиус Клей, Мохамед Али или както там се казва като най-големия спортист на всички времена. :)
Малко преди това бях гледал много интересен филм за мача му с Джо Фрейзър в Манила. Сега се сетих да го потърся - съветвам феновете на Али да гледат внимателно - заглавието е Thrilla in Manila, ще го намерите по разни торент-трекери. Наистина поучително документално кино за предателство и подлост...

на 3:10 минута показва двоен бицепс.. според вас за какви размери си говорим около 45см или над 45см ? :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 23.07.11 19:43.

23.07.11
19:46

А какъв е тоя зобчо всъщност?

той си каза... Европейски аболютен за младежи :) та’ какво смяташ Боби ?

23.07.11
19:52

казано от kristiancho на 23.07.11, 19:50:

той си каза... Европейски аболютен за младежи :) та’ какво смяташ Боби ?

Смятам, че щом отсега взима зоб, на моята възраст или ще е на два метра под земята, или ще е развалина.

добре де пак не даде мнение за размера на ръцете :D :D :D може и да си има ген момчето... честно да ти кажа ако бях видял ръцете на нашия драг модератор Митко Михайлов преди да се запозная с тренировките му и хранителните добавки които взима щях да кажа, че се е зобил цял живот... но ето, че момчето има баница и то без химия :)

23.07.11
19:55

Защо така, адаш... Стига с тия черни прогнози. Алкохолът и цигарите са в пъти по-гадни от зоба, ама всеки втори пуши и пие.

23.07.11
20:00

@kristiancho: При равни други условия ако не взима зоб, няма никакъв шанс в този спорт, защото там всички имат ген - тези, които нямат, просто не стигат до това ниво. Проблемът е в идиотския “спорт”, наречен културизъм. Не се сещам да има друга дисциплина, в която да няма никакъв допинг контрол, пък бил той и формален. В тази връзка е все едно колко е ръката му - тя не е негова. Същото важи и за “титлата” му в един измислен съдийски допингов “спорт”. Много кавички станаха, ама това е положението. :D

@junkhead: Да, алкохолът и цигарите са кофти работа, обаче не виждам защо едното трябва да се противопостява на другото. Не е проблем да не пиеш или пушиш и ЕДНОВРЕМННО с това да не взимаш стероиди. :)

Целият проблем е в това, че този тип, изтъпанчил се в национален ефир, става модел за подражание. И познайте дали 13-14 годишните пубери ще вземат за пример тренировките до припадък, убийствения режим на хранене или лесната част...

Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.07.11 20:01.

е като взима химия какво... така го каза всеедно яде каквото дойде и тренира колкото да отбие номера... всъщност като взимаш химия си мисля, че работата е по-дебела и по-строг режим и по-строги тренировки и всичко е ... докато ти Боби си казваш ‘’оф днеска няма да тренирам’’ той едвали може да го каже :)

23.07.11
20:08

казано от Boby_ на 23.07.11, 20:00:

@junkhead: Да, алкохолът и цигарите са кофти работа, обаче не виждам защо едното трябва да се противопостява на другото. Не е проблем да не пиеш или пушиш и ЕДНОВРЕМННО с това да не взимаш стероиди. :)

Целият проблем е в това, че този тип, изтъпанчил се в национален ефир, става модел за подражание. И познайте дали 13-14 годишните пубери ще вземат за пример тренировките до припадък, убийствения режим на хранене или лесната част...

Може, може... аз например :) Колко пък съм скромен... Все пак ако си прост като малък, огромна е вероятността с годините да промениш само възрастта си, но не и умствения си товар. Тези, които ще се мотивират да зобят от някой клип с батки са същите, които ще запалят първия джойнт защото Снууп Дог пуши. Някъде между тези бъдещи строители на България (буквално) има и интелигентни хора, които ще разберат, че специално стероидите не са пътят към всичко. По-голямата публичност винаги е в плюс, дори и негативна.

А и да зобят, не пречат на никого - ама ако някой пуши до мен ми смърди до Господа Бога :)

или да се напие и да тръгне да се бие с теб или да те целува :D :D макар, че стероидите имат някво агресивно действие върху човек :D при правилно използване на стероиди какви са последствията някой знае ли ? защото до сега се говори какво ще ти се случи ако ги ползваш не правилно ??

23.07.11
21:10

казано от Boby_ на 23.07.11, 20:00:

@kristiancho: При равни други условия ако не взима зоб, няма никакъв шанс в този спорт, защото там всички имат ген - тези, които нямат, просто не стигат до това ниво. Проблемът е в идиотския “спорт”, наречен културизъм. Не се сещам да има друга дисциплина, в която да няма никакъв допинг контрол, пък бил той и формален. В тази връзка е все едно колко е ръката му - тя не е негова. Същото важи и за “титлата” му в един измислен съдийски допингов “спорт”. Много кавички станаха, ама това е положението. :D

Сериозно те питам.. защо завиждаш ? Смисъл.. разбираш, че времето ти е минало ли ?

23.07.11
21:46

kristiancho - някъде там са, между 40-45см, поне според мен.
Момчето е много яко!

Да и на мен ми харесва физиката му... незнам защо се зароди спора за зоба като питах просто за ръцете като цяло тениската му стои прекрасно макар, че не това е важното в този спорт :) но иначе е супер пича... все пак категорията му ( до колкото знам ) е до 75кг което трябва да значи, че не е някакъв огромен огромен... видях го и в категория до 80кг.. сега незнам къде се състезава в момента :)

за 40см ръка... трябва да е колкото мене висок най-много .. сиреч 165см :) според мен 45 едно ги има :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 23.07.11 21:51.

23.07.11
21:53

Около 45 е някъде според мен +-1-2 санта

23.07.11
22:18

Ми аз като гледам той моя 52 на тоя му е малко по-малък бицепса някъде 43см мисля :(. :D :D . Сега сериозно 42-43см според мен, лично мен не ме кефят бицепсите му !

SP

24.07.11
12:45

Някой знае ли кога ще напишат интервюто с Никола ?

24.07.11
16:31

Добре де, за да разсеем всякакви съмнения и догадки, айде аз ще се жертвам и ще му го премеря...
...бицепса де. (giggle)
А колкото до сънищата, дето коментирахте 2-3 стр. назад - преди 2 седмици сънувах,че съм на сватба и ей го на - поканиха ме за кума! Това е съвсем сериозно, не си измислям и не се шегувам.

Да беше казала, че си санувала Кристиано Роналдо гол в леглото ти  и да кажеш, че се е сбъднало по-може да помислим, че се шегуваш но, че са те поканили за кума не е кой знае какво чудо... е ако си кума на на некой кралска свадба ще е интересно де :D :D

Отностно премерването... мисля си, че на око ще си също толкова точна колкото и с метърче :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.07.11 17:13.

24.07.11
18:03

казано от kristiancho на 23.07.11, 21:50:

Да и на мен ми харесва физиката му... незнам защо се зароди спора за зоба като питах просто за ръцете като цяло тениската му стои прекрасно макар, че не това е важното в този спорт :) но иначе е супер пича... все пак категорията му ( до колкото знам ) е до 75кг което трябва да значи, че не е някакъв огромен огромен... видях го и в категория до 80кг.. сега незнам къде се състезава в момента :)

за 40см ръка... трябва да е колкото мене висок най-много .. сиреч 165см :) според мен 45 едно ги има :)

Абе над 1.70 е, поне от тогава е пораснал. Мяркам го в наща зала всеки път кат ходя, сериозно е момчето... а вие, който го обвинявате в употреба на допинг, замисляте, ли се че ако той не ползва ще има шанс да бъде на нивото на другите? Всеки, който иска да взима, жените никой  не ги съди, че си слагат силикон, или че ходим да се печем на слънце да хваним тен, алкохола и цигарите одавна трябваше да са забранени, уви продават ги на 15 годишни марлячи. А истината за стероидите,е  че ако се ползват разумно, следи се здравето и всичко се прави както трябва - терапия,протектори... страничните ефекти са доста малки, при някой никакви, не мога да говоря от личен опит тука :Д
@Освен това е много готин човек...който иска да хейтва.. :))

Мнението беше редактирано от Riko на 24.07.11 18:06.

е аз не съм го хейтвал Рико :) напротив дори :) виждал съм го и на сцената добре изглежда... видеото което сложих е чак от 2008 така, че за 3 години вероятно е станал над 170см но е и в по-тежка категория предполагам :)

24.07.11
18:47

Е не говорих на теб де :)) на 85 кила е вече.

24.07.11
20:49

А знаете ли аз какво мразя относно зоба?Мразя,когато аз и останалите натурални момчета тренираме,стремим се да се храним чисто и качваме по 2-3 чисти килограма за година,а в същото време някой,който е под нашето ниво започне да зоби и за 2 месеца дръпва повече отколкото ние за 6.И после го мислят за някъв едва ли не разбирач и с добър ген.А истината каква е,знаем само ние.Общо взето на практика започнеш ли да се съмняваш,че някой е преминал от другата страна,в 80 процента от случаите след време разбираш,че е истина.Така че това си е истината,уж толкова красивият спорт е доста грозен в действителност.Но какво да се прави,както казват по американски “Hate the game.Don’t hate the player”.
Peace :D

24.07.11
21:02

Кой каквото иска да прави, теб какво те бърка? Нищо лично, на такива не им обръщаш внимание и това е..

Мнението беше редактирано от Riko на 24.07.11 21:02.

е да ама тези дето зобят и нищо не знаят не живеят много дълго :) или поне не са здрави много дълго време :)

HE

24.07.11
21:31

казано от Deuce на 24.07.11, 20:49:

А знаете ли аз какво мразя относно зоба?Мразя,когато аз и останалите натурални момчета тренираме,стремим се да се храним чисто и качваме по 2-3 чисти килограма за година,а в същото време някой,който е под нашето ниво започне да зоби и за 2 месеца дръпва повече отколкото ние за 6.И после го мислят за някъв едва ли не разбирач и с добър ген.А истината каква е,знаем само ние.Общо взето на практика започнеш ли да се съмняваш,че някой е преминал от другата страна,в 80 процента от случаите след време разбираш,че е истина.Така че това си е истината,уж толкова красивият спорт е доста грозен в действителност.Но какво да се прави,както казват по американски “Hate the game.Don’t hate the player”.
Peace :D

Ех ако знаеш колко такива “играчи” съм видял през годините из залите, но на мен това, което ми носи най големия кеф е, че такива не се задържат много време :D
На времето, когато съм бил на 16 имаше едни дечурлига, които не ритаха с нас, а ни гонеха топката, защото бяха прекалено дребни и на ръст и на години. След около 5-6 години вече се виждахме по фитнес залите и същите дребни момченца вече бяха станали /за около 6-7 месеца/ говеда от по стотина кила ;) После спряха да тренират по една или друга причина, но сега на 26-26 г. приличат на 40 годишни чичковци (giggle) Няма да споменавам какви увреждания получиха някои от тях, но по-запознатите ще се сетят /костни изкривявания и др./ ;)
В интерес на истината ми дреме на гъ.а за подобни индивиди, щом на него не му пука за собственото здраве, защо мен да ме е грижа :) Гласувах за младежа в клипа, но защото ми се стори забавно, как държеше да се покаже колкото се може повече, но на моменти имах усещането, че избива някакви комплекси :D Все пак всеки прави, каквото му харесва, а кои сме ние, че да го съдим :) Дори и да се зоби - прави го със състезателни цели, а не като повечето тъпи келеши - да е “як” и да му се кефят същите малоумни същества, но от женски пол :D

24.07.11
21:39

Прав си,хед,абсолютно съгласен съм с теб.

BU

24.07.11
21:52

Haterz. :) Толкоз’ плюете зобените,сякаш не си вярвате,че са по-зле от вас.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 24.07.11 21:53.

HE

24.07.11
21:55

казано от DeadManWalking на 24.07.11, 21:52:

Haterz. :) Толкоз’ плюете зобените,сякаш не си вярвате,че са по-зле от вас.

Плюя тези, които го правят от келешлък, а останалите си имат оправдание :P

Оф много зле напоследък работата..... тренирам 2 дни и почивам ден и така, а пък днеска стават 2 почивни един след друг....... не мога - така не ми е добре мама му стара, ама к’во да се прави...

24.07.11
21:59

Така е.. съгласен съм с Хед на моменти малко се опитва да се докаже в повече... няма лошо младо момче надъхано аз нямам против аз бих бил същия... като олегне малко с години ще започне да се държи така...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.07.11 22:04.

24.07.11
22:17

Въпрос за шофьорите във форума.
Регистрирали ли сте си колата в общината?
Колко време имам за да ида до общината след като съм ходил в кат да си извадя талона?
Какви са ми вариантите, ако нямам квитанция за платен данък от миналата година? Въобще не съм наясно

Мнението беше редактирано от Fallen на 24.07.11 22:18.

24.07.11
22:25

@Миsh0 нали беше започнал нещо? Как така не ти се тренира?

Абе то ми се тренира, ама ангажименти и вместо както си бях свикнал почти всеки ден - сега ходя 2 дни с 1 почивка и не ми поняса така като че ли...

HE

24.07.11
23:08

казано от gips на 24.07.11, 22:17:

Въпрос за шофьорите във форума.
Регистрирали ли сте си колата в общината?
Колко време имам за да ида до общината след като съм ходил в кат да си извадя талона?
Какви са ми вариантите, ако нямам квитанция за платен данък от миналата година? Въобще не съм наясно

Имаш един месец да си регистрираш колата в общината. Ако е малко коне - върви я регистрирай, че не си струва разправията и няма да си на далавера ако те хванат. Иначе тази бележка за платен данък ти я искат само при нотариус ако продаваш колата. В общината подаваш само заявлението, че я регистрираш на твое име и ако искаш плащаш данъка, ако искаш не.

24.07.11
23:56

Не бяха ли два месеца?

HE

25.07.11
01:00

казано от Петко К на 24.07.11, 23:56:

Не бяха ли два месеца?

Да моя грешка. Два месеца са и са го направили значително по-сложно с катализатора. Ти твойта с катализатор ли я писа и как минаха нещата притеб?

Спорна седмица на всички. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1