Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.07.11
11:01

Днеска почти замина, още 4 работни дни и дано тоз път да е (sun) по Черноморието.

25.07.11
11:03

казано от head_hunter на 25.07.11, 01:00:

Да моя грешка. Два месеца са и са го направили значително по-сложно с катализатора. Ти твойта с катализатор ли я писа и как минаха нещата притеб?

Още не съм, тия дни ще ходя.

25.07.11
11:05

казано от emzo на 25.07.11, 11:01:

Днеска почти замина, още 4 работни дни и дано тоз път да е (sun) по Черноморието.

Аман от море! Имам още няколко 10-ки задачки, с които трябва да приключа и заминавам някъде на планина, колкото по-високо, толкова по-хладно, който иска да ходи да се пържи.

Валд ще питаш къде са жегите като стане -20 ама ти си ходи сега на планина :D :D :D

25.07.11
11:32

казано от Valdis на 25.07.11, 11:05:

който иска да ходи да се пържи.

Я , я , я, я :D

25.07.11
11:43

Ми тъй, де! :D

25.07.11
11:45

казано от kristiancho на 25.07.11, 11:17:

Валд ще питаш къде са жегите като стане -20 ама ти си ходи сега на планина :D :D :D

-20 Става в Русе, не и в Бургас. Иначе съм родом от Смолян, но там зимата е прекрасна а не проклета като при вас, тъй че не се оплаквам :D

25.07.11
11:56

казано от Valdis на 25.07.11, 11:45:

казано от kristiancho на 25.07.11, 11:17:

-20 Става в Русе, не и в Бургас. Иначе съм родом от Смолян, но там зимата е прекрасна а не проклета като при вас, тъй че не се оплаквам :D

Колега , кай че си от Пашмаклъ бре :D

п.с Добре сте си вие дето си качвате ...

(finger) :D

- Абе нещо не схващам при положение, че се приема креатин монохидрат има ли смисъл от БЦАА или по-добре в случая да е аминокиселини ?
- Аминокиселините след тренировка се приемат със протеина 20мин след тренировка или се приемат с монохидрата ( 5гр. ) веднага след тренривока ?

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 25.07.11 12:09.

Аз днес заминавам да се пържа! :D

абе гурута на сайтовете да питам от сила.бг така и не разбрах само по банков път ли се плащат нещицата или може с наложен платеж ?!

25.07.11
17:47

Айде, два дена ми останаха и към Германия. Дано да си седи между 20-30 градуса там, че ми писна да се потя, пък и тренировките вървят на хладно. Замислям да се завръщам като животно. :D

25.07.11
18:43

казано от kristiancho на 25.07.11, 17:31:

абе гурута на сайтовете да питам от сила.бг така и не разбрах само по банков път ли се плащат нещицата или може с наложен платеж ?!

Може и с наложен, дори е за предпочитане, че все още фирмите в БГ правят  грешки.

26.07.11
00:39

Пичове коя снимка виждате на профила ми С черен потник или без ? В единия браузър като влезна съм с потник в другия не, дали това, е че смених профилната снимка от Google Chrome, а по-принцип ползвам Firefox ама от него не мога да променям профилната си снимка. Хахха :Д

26.07.11
09:35

CTRL+F5 e решението на проблема ти.

Дайте идея за заведение в София,в което пускат готино ретро и не е калабалък,както в Брилянтин или пошло,като в Ликьор,че  на баща ми му се кърши трътка и искам да го водя.

Трябва ми нещо прилично,в което хем да ти е спокойно,хем да си танцуваш на воля.

Благодаря предварително. :-)

26.07.11
13:32

казано от emzo на 26.07.11, 09:35:

CTRL+F5 e решението на проблема ти.

Teнк’с !

HE

26.07.11
15:09

Днес, като тръгнах да се събличам в залата, намерих някакъв часовник и слънчеви очила /и двете скъпи, а нарочно не посочвам марки/, съответно ги оставих веднага на бара. Всички ме гледаха, като някакъв рядък вид идиот (nbadno) Чудя се дали хората вече са толкова оскотяли, че изобщо не се замислят, какво е правилто и неправилно? Повода за тези ми размисли бяха шушукания зад гърба ми “Хахаха тоя тъп ли е?”, “Аз никога нямаше да ги дам” и “тоя пък на какъв се направи?”, а като отидох да ги питам имат ли да ми казват нещо - гледат в земята (envy)

И при мен същата случка снощи (почти). Тръгваме си с френда от финтеса, преобличаме се в съблекалнята и в едно от шкафчетата забравена чантичка. Викам “дай да я върнем на бара” и той се съгласи. Тръгваме и в същото време влиза един голям батка, който гледа право в чантичката и как моя френд я държи. На лицето му се изписаха смесени чувства, понеже няма как да знае дали сме щели да я откраднем или да я върнем, но му я дадохме, провери си, че всичко му е там и си тръгна. Все пак имахме добри намерения. Преди години щях да я преджобя, но и на мен ми се е случвало да си забравя някъде нещо и с годините ми се пооправи мисленето. :)

26.07.11
17:36

Айди утре със сайтек 100% изолат. Дано не са ме прекарали ... 65 кинта за 2 кила.
Я кажете как да си оправя флаш плеъра и- като пусна видео и операта се изключва сама ?

казано от Ramon Dekkers на 26.07.11, 17:36:

Айди утре със сайтек 100% изолат. Дано не са ме прекарали ... 65 кинта за 2 кила.

къде го това бе луд ?! :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.07.11 17:38.

26.07.11
18:16

казано от head_hunter на 26.07.11, 15:09:

Днес, като тръгнах да се събличам в залата, намерих някакъв часовник и слънчеви очила /и двете скъпи, а нарочно не посочвам марки/, съответно ги оставих веднага на бара. Всички ме гледаха, като някакъв рядък вид идиот (nbadno) Чудя се дали хората вече са толкова оскотяли, че изобщо не се замислят, какво е правилто и неправилно? Повода за тези ми размисли бяха шушукания зад гърба ми “Хахаха тоя тъп ли е?”, “Аз никога нямаше да ги дам” и “тоя пък на какъв се направи?”, а като отидох да ги питам имат ли да ми казват нещо - гледат в земята (envy)

И после мутрата, която е отишла да пита дали не си ги е забравил тия на бара са казали, че не са взимали и нямат нищо ^^

26.07.11
18:24

казано от kristiancho на 25.07.11, 12:03:

- Абе нещо не схващам при положение, че се приема креатин монохидрат има ли смисъл от БЦАА или по-добре в случая да е аминокиселини ?
- Аминокиселините след тренировка се приемат със протеина 20мин след тренировка или се приемат с монохидрата ( 5гр. ) веднага след тренривока ?

Не се прави, че не знаеш!!! Химик :D

Myofusion за 77 добре ли е?

26.07.11
18:46

казано от gips на 24.07.11, 22:17:

Въпрос за шофьорите във форума.
Регистрирали ли сте си колата в общината?
Колко време имам за да ида до общината след като съм ходил в кат да си извадя талона?
Какви са ми вариантите, ако нямам квитанция за платен данък от миналата година? Въобще не съм наясно

2 месеца е срока.
Носи си:
- копие от голям талон
- договор за покупко продажба(копие, ако е с нотариална заверка на гърба - снимай двустранно)
- бележката(платежното) за платен местен данък, този за придобиване на собственост - ще искат да им оставиш копие
- бележка за платен данък ПС - ако имаш, ако ли не - те ще си го търсят от предишния собственик, а ти дължиш данък ПС от датата на придобиване на автомобила до края на годината.
- ако колата ти е под 100к.с. и с катализатор, можеш да ползваш солидно намаление(50%), но в някои общини изискват документ, че катализатора е редовен, в други става само с деклариране.

Тези документи + декларацията, която си попълваш на място и...бягаш на касата, където по ЕГН ще ти видят сметката.

За закъснение в декларирането има глоби(20 до 200 кинта, ако не са ги променили),сега вече изпращат и честитки на закъснелите, защото КАТ са започнали да докладват автомобилите, сменили собствеността си...или при отписване, общините си клюкарстват, все тая. Няколко мои познати, вече си получиха поканите за плащане. За закъснение в плащането се начислява лихва, която в зависимост от автомобила е символична.

А, това също може да ти от полза, ако не си го мяркал: http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html

Мнението беше редактирано от 6th на 26.07.11 18:48.

26.07.11
18:58

казано от head_hunter на 26.07.11, 15:09:

a като отидох да ги питам имат ли да ми казват нещо - гледат в земята (envy)

Тука малко излага :D. Базик (bow) за постъпката !

казано от Borko на 26.07.11, 18:58:

Тука малко излага :D

Не head_hunter се е изложил, ами някой друг... (giggle)

HE

26.07.11
22:27

казано от Rikoo на 26.07.11, 18:16:

И после мутрата, която е отишла да пита дали не си ги е забравил тия на бара са казали, че не са взимали и нямат нищо ^^

Е аз ще патим взел ли си е човека нещата, кой е бил. В залата ме познават и мен и колегите, та не мисля, че биха си рискували бизнеса за 700 лв. пряко сили ;)
Ще разпитам из залата и дали някой не е забравил нещо и т.н., а все ще се обади някой. :)

26.07.11
22:52

казано от head_hunter на 26.07.11, 22:27:

Е аз ще патим взел ли си е човека нещата, кой е бил. В залата ме познават и мен и колегите, та не мисля, че биха си рискували бизнеса за 700 лв. пряко сили ;)
Ще разпитам из залата и дали някой не е забравил нещо и т.н., а все ще се обади някой. :)

Ибаси змията, неща за 700 лв, никога не бих ги забравил никъде :D

26.07.11
23:09

казано от Rikoo на 26.07.11, 22:52:

О, повярвай, СЛУЧВА СЕ :D :D :D :D :D

26.07.11
23:17

казано от kristiancho на 26.07.11, 17:37:

казано от Ramon Dekkers на 26.07.11, 17:36:

къде го това бе луд ?! :D

Ба ааз съм близък с митко димитров- от кинг шоп-а в младост :D

26.07.11
23:54

казано от karfi4ka на 26.07.11, 23:09:

Имам една позната, която 1ния айфон си го изгуби в рейса, другия е падал n пъти, вече забива на всяко 2ро кликане, така де, тая е за електрическия :D

леко леко тука леко :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

27.07.11
11:12

Малко приличаш на мен в мутрата, само че си чист като млекце и 20 пъти по-хубав :D.Гъзе си

ПОДКАРАХ HONDA EVE 1986-та.Карам я без номер, без книжка, без години, без документи и без каска :D

Мнението беше редактирано от Нежния на 27.07.11 11:14.

SP

27.07.11
11:17

Уникален!

27.07.11
11:48

I Don’t like the steroids,but the steroids like me

Кой може да познае на кой е тоя подпис в друг форум?

П.С Самопозналия се да не казва веднага! :D :D

казано от martinski на 27.07.11, 11:12:

Малко приличаш на мен в мутрата, само че си чист като млекце

демек Марто си призна, че зобиш :D

27.07.11
12:12

Набори, какво стана с КСК? Студенти има ли?

27.07.11
12:46

казано от Андриан К на 27.07.11, 11:48:

I Don’t like the steroids,but the steroids like me

Кой може да познае на кой е тоя подпис в друг форум?

П.С Самопозналия се да не казва веднага! :D :D

ХАахха, кой тоз, ве т’ва си го лепа на фб веднага ;Д
едит: тва ше е само Мишо.. в кой форум :Д

Мнението беше редактирано от Riko на 27.07.11 12:50.

head_hunter е

27.07.11
13:37

казано от Rikoo на 26.07.11, 23:54:

казано от karfi4ka на 26.07.11, 23:09:

Имам една позната, която 1ния айфон си го изгуби в рейса, другия е падал n пъти, вече забива на всяко 2ро кликане, така де, тая е за електрическия :D

И друг път съм я споменавала моята история - чисто нов току що купен Vivaz Pro, Panasonic Lumix DMC-LX3 и портмоне с кредитна карта...забравих си дамската чанта в автобуса :D :D :D Така, че ...случва сеееееееееее :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.07.11 13:38.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1