12.08.11
13:40
Дори Хед греши (хаха) за 4 месеца се става машина :D :D :D
Стига сега, че лафовете ще станат за Чък Норис, Бойко Борисов и head_hunter :D :D :D
12.08.11
15:52
Първа среща. Вечеря на свещи. Кавалера предлага на дамата:
- Още вино?
- О, не благодаря. Не бива да прекалявам с алкохола. Действа ми зле на краката.
- Омекват ли?
- Не... Разтварят се!
13.08.11
07:08
Здравейте Юнациии !! :D
13.08.11
10:06
Пфффф...какво се случи с месото (в part 2) като унищожиха витамин Е...не е истина :x
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.08.11 10:07.
13.08.11
10:58
Жестоко!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.08.11 10:59.
Добро утро и от мене :) За да не отварям нова тема , да питам тука:
Значи както знаете съм на въглехидратна ротаци и т.н, следя калории грамове, абе всичко. Това обаче не интересува спрелите старци, които са ми родители и са решили да ме мъкнат другата седмица и на Гърция.Как да е- едно ,че ми прецакват яденето,второто ,че са някви консерви-дори протеина бил разбиш’ли супер утровен-та какво да правя?-Един ден да не ям целия и да карам на вода или да ям квото дойде, па квото стане? В момента се мъча да орелефя, най- накрая виждам резултат и наще пак ме спъват :(
13.08.11
12:29
Мисля да се сдобия с тримерче, но в случая цената е определяща, тъй като не знам колко време ще изкарам да съм с брада.
Някой има ли впечатление от http://www.philips.bg/c/mens-grooming/with-zoomring-qt4019_15/prd/ ?
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.08.11 12:30.
13.08.11
13:45
Подсетихте ме за филма.
Мнението беше редактирано от donsir на 13.08.11 13:46.
...следя калории грамове, абе всичко. Това обаче не интересува спрелите старци, които са ми родители и са решили да ме мъкнат другата седмица и на Гърция.Как да е- едно ,че ми прецакват яденето,второто ,че са някви консерви-дори протеина бил разбиш’ли супер утровен-та какво да правя?-Един ден да не ям целия и да карам на вода или да ям квото дойде, па квото стане? В момента се мъча да орелефя, най- накрая виждам резултат и наще пак ме спъват :(
За времето което си в Гърция можеш да си прекараш много добре. Ще се заредиш с много енергия и сили. 10 дена няма да ти повлияят на визията. Убеден съм, че при желание от твоя страна ще намериш как да потренираш и там... От 5 сладоледа няма да се омазниш, но гладът не е решението.
Но правиш много лошо впечатление с начина по който описваш родителите си. Малко повече уважение към хората, които са те отгледали (те гледат и в момента).
Proxy… имам познат. Работи в ТМ, отдела с машинките за подстригване. Мнението му за philips беше доста отрицателно. Скъпи, бързо развалящи се, но масово купувани главно щото пише philips.
Аз навремето като си купувах машинка тук във форума (не помня кой точно) ми беше препоръчал Remington. В ТМ също ми казаха, че са много надеждни.
Мнението беше редактирано от Fallen на 13.08.11 15:08.
За времето което си в Гърция можеш да си прекараш много добре. Ще се заредиш с много енергия и сили. 10 дена няма да ти повлияят на визията. Убеден съм, че при желание от твоя страна ще намериш как да потренираш и там... От 5 сладоледа няма да се омазниш, но гладът не е решението.
Но правиш много лошо впечатление с начина по който описваш родителите си. Малко повече уважение към хората, които са те отгледали (те гледат и в момента).
:–) Мерси. За повечето уважение-незнам,всеки си разбира различно-те си живеят още по “бай Тошово” и цент не ги е*е ,че хората се развиват. Не искам да купонясвам до 6 часа сутринта и да се прибирам пиян на куче и т.н , а просто да ми обръщат малко повече внимание и т.н.... Че го обърнах на изповедалня-извниявам се :)
13.08.11
15:28
Proxy… имам познат. Работи в ТМ, отдела с машинките за подстригване. Мнението му за philips беше доста отрицателно. Скъпи, бързо развалящи се, но масово купувани главно щото пише philips.
Аз навремето като си купувах машинка тук във форума (не помня кой точно) ми беше препоръчал Remington. В ТМ също ми казаха, че са много надеждни.
Хи-хи! И аз затова се спрях на Филипс...голяма марка, бла-бла. Пък и таз машинка специално я водят на челни места по класации и затова.
Ще разгледам и Remington. :)
13.08.11
16:30
Кой от тук разбираше от забранени продукти, че имам няколко въпроса, а знам, че тази тема е забранена във форума?
13.08.11
22:58
Хеада :D
Определено той е човека, чувал съм, че много ги разбира :D :D :D
Долни инсинуации, слухове и “не е вЕрно .... беше отдавна” :D :D :D
Скоро мисля да си взема нов протеин и искам да е като Whey Shake да става гъст като се разбие с мляко.Бихте ли ми препоръчали някой? :)
Хеада :D
Определено той е човека, чувал съм, че много ги разбира :D :D :D
Долни инсинуации, слухове и “не е вЕрно .... беше отдавна” :D :D :D
Чел съм и старите теми в гохард, куче такова... не е толкова отдавна. :D
Мнението беше редактирано от Андриан К на 14.08.11 00:17.
http://www.youtube.com/watch?v=jcOIKjV0aHE&feature=related
Внимавай да не прекаляваш с тая химия, че ще станеш като тази, виш как се е назобала, и anxiety да внимава!
14.08.11
12:21
Наклон на горен лег - 30 или 45 градуса ?
14.08.11
13:08
По-скоро 45, но може и 30. :)
14.08.11
14:47
А кое е повече “изолира” гърдите, т.е. е по-добро ? Ясно е, че колкото е по-повдигнато, толкова повече натоварва рамото, но дали няма да е и по-добро за гърдите ?
Някой има ли представа дали се продават такива ролери в спортните магазини и на каква цена са горе-долу?
;/
Мнението беше редактирано от Riko на 14.08.11 20:40.
14.08.11
16:20
А кое е повече “изолира” гърдите, т.е. е по-добро ? Ясно е, че колкото е по-повдигнато, толкова повече натоварва рамото, но дали няма да е и по-добро за гърдите ?
Ти сам си отговаряш. :) Колкото по-голям е наклона, толкова повече натоварването се измества върху рамото и горните гърди.
14.08.11
18:39
Някой спомня ли си :)
Има ли някой навитак другата година за легиона?
Имам чичо,който е бил във френския легион. . . откажи се по-добре от тая мисъл.
14.08.11
20:26
Първите тениски /бяха само за екипа/. Мисля, че Емо ги прави тогава. Още си пазя моята и около 4-5 от тези, които правихме с Ванишър :D
14.08.11
20:32
Първите тениски /бяха само за екипа/. Мисля, че Емо ги прави тогава. Още си пазя моята и около 4-5 от тези, които правихме с Ванишър :D
Днес разчиствах и случайно я мернах реших да я споделя, носи ми хубави спомени. Ниастина тогава Ванишър май се беше заел да ги прави, а тази ми я изпрати Емо по един от доставчиците :).
Стоя гледам тениската и се чудя с кой акъл съм я поръчал “М” :)
14.08.11
22:39
Има ли някой навитак другата година за легиона?
Имам един “приятел”(в кавички е, защото съм го виждал само веднъж и тогава ми разправя за къде се готви), който замина в легиона преди около месец, но просто е адски трудно. Пращат те навсякъде, да им вършиш мръсната работа... просто навсякъде, където има размирици и т.н. - ти си там.
14.08.11
22:49
Имам един въпрос. Кофичките много добре ми натоварват гърдите, флайса също, но след тежък лег нямам сила да ги изпълнявам, особвено кофичките, защото на флайса просто махам малко тежести и готово. А ако пък ги сложа първи, нямам сила за лега. Дали ако правя суперсерии от лег и кофички, ще постигна нещо или няма смисъл ?
Четох в интернет(има доста форуми) ,че е общо взето-отиваш там и почваш да бачкаш-Първо чистиш, после евентуално ако си човек , на който може да се вярва- разтоварваш някой камион... след година две може и да те пратят на някоя мисия.... Но аз не търся място, просто не искам да съм в тежест на наще. Както баща ми от малък ми повтаря ,че не ме бива за нищо-поне там да си пробвам късмета
Имам един въпрос. Кофичките много добре ми натоварват гърдите, флайса също, но след тежък лег нямам сила да ги изпълнявам, особвено кофичките, защото на флайса просто махам малко тежести и готово. А ако пък ги сложа първи, нямам сила за лега. Дали ако правя суперсерии от лег и кофички, ще постигна нещо или няма смисъл ?
Аз съм правил супер сет лег+кофи. Да ти кажа не усещах нещо по-различно. Иначе според мене е нормално лега да те изцежда, щото там участват нали и долна и горна част , зависи как се извъртиш :D
Което и упражнение да е второ (трето и т.н.), при него винаги ще вдигаш по-малко тежести, от колкото ако беше първо.
Или се примири с по-малките тежести, или почвай един път с лег, един път с кофи. Съответно като правиш лег, не правиш кофички и обратното.
П.П. Между другото, не случайно тия програми за гърди с многото упражнения почват да се изпълняват едва като човек е стигнал някакво прилично силово ниво и мускулно развитие, при което кофи с тежест след 2 тежки упражнения за гърди няма да са му проблем ;)