30.08.11
15:01
аха...искаш да качиш по-бързичко май....
30.08.11
15:15
мога да ти дам моята регистрация да си четеш, но без да пишеш:)))))))))))))))ти си мой човек:)
30.08.11
16:15
тъкмо си викам че ще напиша че съм пръв в магазина...и курс.
ПРАВИЛНИК НА ШЕФА
1. Шефът има право.
2. Шефът винаги има право.
3. В малко вероятния случай, когато някой подчинен има право, автоматично влизат в сила чл.1 и чл.2.
4. Шефът не спи, той почива.
5. Шефът не пие, той дегустира.
6. Шефът не закъснява, той е възпрепятстван.
7. Шефът не напуска работното си място, той просто е необходим другаде.
8. Шефът никога не чете вестник в кабинета си, той се информира.
9. Шефът не фамилиарничи със секретарката, той я образова.
10. Който влиза със собствени идеи при шефа, излиза с идеи на шефа.
11. Шефа мисли за всички.
12. Колкото повече човек мисли като шефа, толкова повече напредва в службата.
13. Шефа никога не допуска грешки, той оставя тази възможност за другите.
14. Колко повече критикувате шефа, толкова по-малка става заплатата ви.
ПРАВИЛНИК НА ТРУЖЕНИКА
1. Това, което правиш, винаги е по-маловажно от това, което още не си направил.
2. Проблемите на фирмата, са и твои проблеми. Твоите проблеми са си твои проблеми.
3. Всичко, което се прави, което е направено или което ще се прави, има една единствена цел - да ти е гадно.
4. Относно работното време единствено верен е часовника на шефа.
5. Заплащането е обратно пропорционално на вложения труд.
6. В спорни ситуации липсата на собствено мнение е правилното мнение.
30.08.11
16:55
Супер са го направили магазина, ама нещо цените не ми харесват :/
30.08.11
17:43
http://vbox7.com/play:89d1668a
търсят се приключенията на Фътьо Т. Панчев и други подобни. помня едно време ги имах на касетка, ама...май беше отдавна.
Имам на мп3-ки друг запис на това същото “Т. Панчев на училище” плюс “Семейство Пъпкови”, “При доктора” и “Бракоразводно дело”. Запазил съм си ги заедно с Шкумбата, Весо Парцала и Георги Парцалев. Имам и разни други такива като “Спящата краставица” и “Смях без гащи”. Ако искаш някое пиши.
30.08.11
19:33
дали можеш да ги архивираш и да ги качиш в ifile.it или където си избереш? всъшност...много ли са?
http://ifile.it/2dypml4/Humor.rar
Това е цялата ми скромна колекция - 213 МВ.
30.08.11
20:01
И аз разгледах магазинчето... най-много ме блазнят биновете :D много секси стоят :D Първо се почудих и помаех как може да има протеин за 3.50лв ама то дозата била толкова :D
първо честитт ви магазииин. Със здраве да си го ползвате и много поръчици да имате :)
Обаче колеги, малко нереални ми се струват цените :)
По-здрави :)
30.08.11
21:37
Харесах си бинтовете и налакатниците от магазина. Иначе някои други неща ми се сториха доста по-скъпички от другите магазини. В един продукт имаше разлика от близо 20 лева.
30.08.11
22:19
Абе бат Марто и бат Георги вие тука ли сте бе ?! :D
30.08.11
23:15
Харесах си бинтовете и налакатниците от магазина. Иначе някои други неща ми се сториха доста по-скъпички от другите магазини. В един продукт имаше разлика от близо 20 лева.
да, бинтовете са 11 стотинки по-евтини от един друг онлайн магазин.
за какво ще ги ползваш?
30.08.11
23:16
Ами, ако си ги взема, ще се уча да ги навивам и да клякам с тях.
Хора ако може харесайте http://www.facebook.com/muzikalno.nastroenie :) ще помогнете на едно момиче да си усигури работа в една компания за маркетинг :) мерси много!
Абе бат Марто и бат Георги вие тука ли сте бе ?! :D
Не, ние се хилихме отстрани :D
31.08.11
09:25
Ами, ако си ги взема, ще се уча да ги навивам и да клякам с тях.
в смисъл да ти крепят коленете или да ти “дават сила?” просто ми е интересно какви подбуди имат хората които не са трибойци :)
Или пък целта е повече кг на щангата и евентуално някоя травмичка на гърба...
31.08.11
10:50
Или пък целта е просто да ми пазят коленете, ако това е възможно, защото когато приклекна малко - хрупат все едно чупя орехи.
Правиш клек в 20 повторения, а в техниката сигурен ли си?
Загряваш ли добре? Правиш ли леки серийки с лоста или с малко кг.?
Опитай с наколенки.
Бинтовете ще ти стабилизират коленете, така е, но ще ти компрометират клека.
31.08.11
11:36
1.Според мен е добре техниката, няма пружиниране, не тръгвам с коленете, не ги блъскам навътре като се изправям, не минават пред пръстите.
2.Разтягам главно задното бедро, защото се схваща много лесно, после преминавам към няколко клека без тежест и няколко серии с по-леки килограми, следвани от серията с 20 повторения.
31.08.11
11:47
ако ти хрупат коленете си купи тапи за уши.
не знам защо изброените от теб критерии са добра техника, но това ще ти крампира задното бедро е още един знак. :) сети ли се накъде бия?
Бе за добра техника на клек си трябват 2 години клякане, по мое мнение...
31.08.11
15:17
аз и за 5 не можах да се науча.
На мен за 3 години ми дойде до гуша, затова правя преден вече. Не ща и да чуя за заден.
31.08.11
16:10
Ако няма кой да ти покаже, няма как да имаш добра техника, дори и след 20 години тренировки.
31.08.11
16:17
айде стига сега. всеки си има глава на раменете, някои имат и очи на нея. чети, гледай, виж себе си.
на мен са ми показвали точно 5 упражнения и отчитам че това доста ме е ограничило. най-ограничаващо за клека беше навика който съм придобил да държа коленете над/зад пръстите.
Някой приемал ли е Д-Рибоза, като добавка- чета разни неща, но нищо съществено, като резултати... ще приемам и креатин, та се чудех дали няма да усиля ефекта и да ударим тоя цикъл на Кребс :D
31.08.11
17:33
Някой приемал ли е Д-Рибоза, като добавка- чета разни неща, но нищо съществено, като резултати... ще приемам и креатин, та се чудех дали няма да усиля ефекта и да ударим тоя цикъл на Кребс :D
От научните изследвания става ясно, че шанса общо взето е 50:50. В много изследвания показва, че рибозата дава резултати, но в други, че не дава.
Ако я взимаш с креатин мисля, че ще получиш по-добър ефект, но отново е шанс. По-скоро нещата опират до финансите - ако имаш някои излишен лев - пробвай, ако ли не инвестирай в нещо по-сигурно. :)
31.08.11
17:40
от Зоба по-сигурно ако намериш ЗДРАВЕ му кажи :D :D :D
От научните изследвания става ясно, че шанса общо взето е 50:50. В много изследвания показва, че рибозата дава резултати, но в други, че не дава.
Ако я взимаш с креатин мисля, че ще получиш по-добър ефект, но отново е шанс. По-скоро нещата опират до финансите - ако имаш някои излишен лев - пробвай, ако ли не инвестирай в нещо по-сигурно. :)
Именно защото са 50/50 питам патило :D Иначе се чудя между няколко неща, които са съмнителни към креатина и пърпъла... HMB да кажем...
Ако няма кой да ти покаже, няма как да имаш добра техника, дори и след 20 години тренировки.
90% от случаите никой няма да ти каже да го слушаш, а в същото време да съобразяваш всичките “правила” със собствените си анатомични относителности.
Абе, скапан фейсбук, защо го активирах... Някой друг забелязва ли сайта да си “харесва” разни глупости без ваше знание?!
“Интериорни врати”, “Oбичам да се забавлявам”, “Най-красива брюнетка” - le fuck? Някои от тези са “like-нати” още по времето, когато профилът ми не беше активиран.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.08.11 18:05.
Абе, скапан фейсбук, защо го активирах... Някой друг забелязва ли сайта да си “харесва” разни глупости без ваше знание?!
Не.