Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

аха...искаш да качиш по-бързичко май....

мога да ти дам моята регистрация да си четеш, но без да пишеш:)))))))))))))))ти си мой човек:)

30.08.11
15:39

Хахах- не е това- аз и без това качвам бързо : )

ПП Честит магазин : )

тъкмо си викам че ще напиша че съм пръв в магазина...и курс.

30.08.11
16:20

Е- липсата на работа ме стимулира да праскам рефреша :D

30.08.11
16:34

ПРАВИЛНИК НА ШЕФА

1. Шефът има право.
2. Шефът винаги има право.
3. В малко вероятния случай, когато някой подчинен има право, автоматично влизат в сила чл.1 и чл.2.
4. Шефът не спи, той почива.
5. Шефът не пие, той дегустира.
6. Шефът не закъснява, той е възпрепятстван.
7. Шефът не напуска работното си място, той просто е необходим другаде.
8. Шефът никога не чете вестник в кабинета си, той се информира.
9. Шефът не фамилиарничи със секретарката, той я образова.
10. Който влиза със собствени идеи при шефа, излиза с идеи на шефа.
11. Шефа мисли за всички.
12. Колкото повече човек мисли като шефа, толкова повече напредва в службата.
13. Шефа никога не допуска грешки, той оставя тази възможност за другите.
14. Колко повече критикувате шефа, толкова по-малка става заплатата ви.

ПРАВИЛНИК НА ТРУЖЕНИКА

1. Това, което правиш, винаги е по-маловажно от това, което още не си направил.
2. Проблемите на фирмата, са и твои проблеми. Твоите проблеми са си твои проблеми.
3. Всичко, което се прави, което е направено или което ще се прави, има една единствена цел - да ти е гадно.
4. Относно работното време единствено верен е часовника на шефа.
5. Заплащането е обратно пропорционално на вложения труд.
6. В спорни ситуации липсата на собствено мнение е правилното мнение.

Супер са го направили магазина, ама нещо цените не ми харесват :/

http://vbox7.com/play:89d1668a

търсят се приключенията на Фътьо Т. Панчев и други подобни. помня едно време ги имах на касетка, ама...май беше отдавна.

30.08.11
18:38

Имам на мп3-ки друг запис на това същото “Т. Панчев на училище” плюс “Семейство Пъпкови”, “При доктора” и “Бракоразводно дело”. Запазил съм си ги заедно с Шкумбата, Весо Парцала и Георги Парцалев. Имам и разни други такива като “Спящата краставица” и “Смях без гащи”. Ако искаш някое пиши.

дали можеш да ги архивираш и да ги качиш в ifile.it или където си избереш? всъшност...много ли са?

30.08.11
19:50

http://ifile.it/2dypml4/Humor.rar
Това е цялата ми скромна колекция - 213 МВ.

И аз разгледах магазинчето... най-много ме блазнят биновете :D много секси стоят :D Първо се почудих и помаех как може да има протеин за 3.50лв ама то дозата била толкова :D

30.08.11
20:53

първо честитт ви магазииин. Със здраве да си го ползвате и много поръчици да имате :)
Обаче колеги, малко нереални ми се струват цените :)
По-здрави :)

SP

30.08.11
21:37

Харесах си бинтовете и налакатниците от магазина. Иначе някои други неща ми се сториха доста по-скъпички от другите магазини. В един продукт имаше разлика от близо 20 лева.

Абе бат Марто и бат Георги вие тука ли сте бе ?! :D

30.08.11
22:40

Аре лаптопа ми е на червено :/ до утре...

30.08.11
22:42

казано от Скота на 30.08.11, 22:40:

Аре лаптопа ми е на червено :/ до утре...

Досвидание

казано от SportFreak на 30.08.11, 21:37:

Харесах си бинтовете и налакатниците от магазина. Иначе някои други неща ми се сториха доста по-скъпички от другите магазини. В един продукт имаше разлика от близо 20 лева.

да, бинтовете са 11 стотинки по-евтини от един друг онлайн магазин.

за какво ще ги ползваш?

SP

30.08.11
23:16

Ами, ако си ги взема, ще се уча да ги навивам и да клякам с тях.

30.08.11
23:41

Хора ако може харесайте http://www.facebook.com/muzikalno.nastroenie :) ще помогнете на едно момиче да си усигури работа в една компания за маркетинг :) мерси много!

31.08.11
00:11

казано от kristiancho на 30.08.11, 22:19:

Абе бат Марто и бат Георги вие тука ли сте бе ?! :D

Не, ние се хилихме отстрани :D

казано от SportFreak на 30.08.11, 23:16:

Ами, ако си ги взема, ще се уча да ги навивам и да клякам с тях.

в смисъл да ти крепят коленете или да ти “дават сила?” просто ми е интересно какви подбуди имат хората които не са трибойци :)

31.08.11
10:15

Или пък целта е повече кг на щангата и евентуално някоя травмичка на гърба...

SP

31.08.11
10:50

Или пък целта е просто да ми пазят коленете, ако това е възможно, защото когато приклекна малко - хрупат все едно чупя орехи.

31.08.11
11:26

Правиш клек в 20 повторения, а в техниката сигурен ли си?
Загряваш ли добре? Правиш ли леки серийки с лоста или с малко кг.?
Опитай с наколенки.
Бинтовете ще ти стабилизират коленете, така е, но ще ти компрометират клека.

SP

31.08.11
11:36

1.Според мен е добре техниката, няма пружиниране, не тръгвам с коленете, не ги блъскам навътре като се изправям, не минават пред пръстите.
2.Разтягам главно задното бедро, защото се схваща много лесно, после преминавам към няколко клека без тежест и няколко серии с по-леки килограми, следвани от серията с 20 повторения.

ако ти хрупат коленете си купи тапи за уши.

не знам защо изброените от теб критерии са добра техника, но това ще ти крампира задното бедро е още един знак. :) сети ли се накъде бия?

31.08.11
14:57

Бе за добра техника на клек си трябват 2 години клякане, по мое мнение...

аз и за 5 не можах да се науча.

31.08.11
15:33

На мен за 3 години ми дойде до гуша, затова правя преден вече. Не ща и да чуя за заден.

SP

31.08.11
16:10

Ако няма кой да ти покаже, няма как да имаш добра техника, дори и след 20 години тренировки.

31.08.11
16:17

Оф , зор си е да изядеш 1к калории на 1 път след тренировка ;D

айде стига сега. всеки си има глава на раменете, някои имат и очи на нея. чети, гледай, виж себе си.

на мен са ми показвали точно 5 упражнения и отчитам че това доста ме е ограничило. най-ограничаващо за клека беше навика който съм придобил да държа коленете над/зад пръстите.

31.08.11
16:47

Някой приемал ли е Д-Рибоза, като добавка- чета разни неща, но нищо съществено, като резултати... ще приемам и креатин, та се чудех дали няма да усиля ефекта и да ударим тоя цикъл на Кребс :D

казано от Скота на 31.08.11, 16:47:

Някой приемал ли е Д-Рибоза, като добавка- чета разни неща, но нищо съществено, като резултати... ще приемам и креатин, та се чудех дали няма да усиля ефекта и да ударим тоя цикъл на Кребс :D

От научните изследвания става ясно, че шанса общо взето е 50:50. В много изследвания показва, че рибозата дава резултати, но в други, че не дава.

Ако я взимаш с креатин мисля, че ще получиш по-добър ефект, но отново е шанс. По-скоро нещата опират до финансите - ако имаш някои излишен лев - пробвай, ако ли не инвестирай в нещо по-сигурно. :)

от Зоба по-сигурно ако намериш ЗДРАВЕ му кажи :D :D :D

31.08.11
17:52

казано от Тихомир Велев на 31.08.11, 17:33:

казано от Скота на 31.08.11, 16:47:

От научните изследвания става ясно, че шанса общо взето е 50:50. В много изследвания показва, че рибозата дава резултати, но в други, че не дава.

Ако я взимаш с креатин мисля, че ще получиш по-добър ефект, но отново е шанс. По-скоро нещата опират до финансите - ако имаш някои излишен лев - пробвай, ако ли не инвестирай в нещо по-сигурно. :)

Именно защото са 50/50 питам патило :D Иначе се чудя между няколко неща, които са съмнителни към креатина и пърпъла... HMB да кажем...

31.08.11
17:56

казано от SportFreak на 31.08.11, 16:10:

Ако няма кой да ти покаже, няма как да имаш добра техника, дори и след 20 години тренировки.

90% от случаите никой няма да ти каже да го слушаш, а в същото време да съобразяваш всичките “правила” със собствените си анатомични относителности.

31.08.11
18:03

Абе, скапан фейсбук, защо го активирах... Някой друг забелязва ли сайта да си “харесва” разни глупости без ваше знание?!
“Интериорни врати”, “Oбичам да се забавлявам”, “Най-красива брюнетка” - le fuck? Някои от тези са “like-нати” още по времето, когато профилът ми не беше активиран.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.08.11 18:05.

31.08.11
18:05

казано от Thrashmetal на 31.08.11, 18:03:

Абе, скапан фейсбук, защо го активирах... Някой друг забелязва ли сайта да си “харесва” разни глупости без ваше знание?!

Не.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1