07.09.11
14:51
казано от Тихомир Велев на 07.09.11, 14:38:
Оп, дойде. Както обикновено става в БГ, проблемите най-лесно се решават с гнусно псуване и долни клетви! :)
ебси...точно преди малко се изкъпах със студена вода и сега вече има топла...
07.09.11
14:53
Ха-Ха! Търпение му е майката в тоя блок, Цецо! :D
Както и гнусно псуване и долни клетви! :)
07.09.11
16:38
Аз нямах ток до 4часа бе пичове... което значи, че освен топлата вода нямах още телевизия, компютър и прочие... и сега се радвам, че ще изкъпя с топла вода... made in bulgaria незнам в Лондон правят ли профилактика ?! аз се съмнявам ама ....
07.09.11
16:47
Без ток до 16:00?!? И си още жив?!?
(y)
07.09.11
16:58
о да... (grin) аз съм като гноен кърлеж... (grin) а шефче трябва да те питам на ЛС че е твърде лично (blush)
Значи съседа не ми е прецакал таблото в гаража? Горкият тип, ще трябва да се извинявам ли ся, к’во? :)
Дават “Мозъчни донори” (rock)
kristiancho - като каза гноен и се сетих.... какво стана с пъпкотрепача бе
07.09.11
22:06
амиии по тялото нямам... по лицето нещо се зорят.. немога да ги премахна напълно там... има някакви леки зачервени нещица и ме дразнят... иначе в тялото съм манекен вече 8-) Мерси пак чудесна работа върши....
Яко кефят... :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.09.11 22:10.
Домъчня ми за тази песен : ) На когото му се нрави, да се чувства поздравен : )
Оф трябва митотропин или ЗМА да си търся ,че имам проблеми със съня от скоро време ...
Абе, щом за вода и ток така говорите, не ми се мисли за някой сериозен проблем какво става... :D
казано от Ramon Dekkers на 07.09.11, 22:52:
Оф трябва митотропин или ЗМА да си търся ,че имам проблеми със съня от скоро време ...
Що ли си мисля, че имаш предвид Мелатонин ? :D
07.09.11
23:01
тока е сериозен проблем. представи си че си в асансиора, пък недай си боже на ескалатора.
07.09.11
23:08
:D о да мишката ми се развали.. от тва по-сериозен проблем здраве му кажи...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.09.11 23:10.
07.09.11
23:12
казано от kristiancho на 07.09.11, 16:38:
Аз нямах ток до 4часа бе пичове... което значи, че освен топлата вода нямах още телевизия, компютър и прочие... и сега се радвам, че ще изкъпя с топла вода... made in bulgaria незнам в Лондон правят ли профилактика ?! аз се съмнявам ама ....
Кое в България е като това в Лондон ? :).
Tва, като да завали дъжд, а ти да си си забравил ключовете в кабриото и да не можеш да му вдигнеш покрива. :D
07.09.11
23:36
Защо всичко в държавата ни винаги е най-зле? Колко от вас са живяли в друга държава, която иначе е много хвалена, и са “опитали” от всичко ? Вуйчо ми е в Англия от 5 години, тази година му се роди дете и лекарите му казали, че 40,42 градуса температура е добре, било полезно детето да получи гърч. Сега си е тук и се обажда там на някакви да им каже, че е в България и да не му спират някакви пари, а те не му вярват, че е тука и били да ги спрат. Просто в Англия е една огромна каша. И като за край, защото не ми се разказват повече истории, когато е трябвало да му правят някакви изследвания е носил 10 литра урина, за проба. Е, кажете ми каква е разликата от 10мл и 10л(не в количеството), нали и двете съдържат едно и също...
казано от Valdis на 07.09.11, 23:01:
казано от Ramon Dekkers на 07.09.11, 22:52:
Що ли си мисля, че имаш предвид Мелатонин ? :D
щото ми се спи на куче направо дрема на монитора ма съм тъпо копеле
07.09.11
23:43
според БГмапс е :
ул. Вихрен №27
1618 София, кв. Павлово, (община) Витоша
07.09.11
23:52
МитотропИН, МелатониИН ала бала... зобаш един аспирИН и спиш като пън :D
Що нямам рецепта за някой опиат...
ЕДИТ чай от маточина ще пробвам...
Мнението беше редактирано от Бойко на 08.09.11 00:14.
казано от kristiancho на 07.09.11, 23:52:
МитотропИН, МелатониИН ала бала... зобаш един аспирИН и спиш като пън :D
аз вече спя с едното око, ама в един друг форум се събрахме спамери и ся няя как да ги изоставя та и тука минавам да бръщолевя глупости.Сетих се за митотропина, че го гледах в цикли за сваляне с Cytolean. ..
08.09.11
00:33
Особено вторият куплет надъхва много.
казано от kristiancho на 07.09.11, 22:06:
...по лицето нещо се зорят.. немога да ги премахна напълно там... има някакви леки зачервени нещица и ме дразнят...
Сериозно стероидно акне (grin) Имай търпение и те ще се махнат!
08.09.11
12:48
казано от x_3_mar на 08.09.11, 12:38:
казано от kristiancho на 07.09.11, 22:06:
...по лицето нещо се зорят.. немога да ги премахна напълно там... има някакви леки зачервени нещица и ме дразнят...
Сериозно стероидно акне (grin) Имай търпение и те ще се махнат!
така е... сега таман се мотивирах да спра за малко анадрола ама то дойде зима и кила трябва да се качват :D И единсвения минус на тази смес е, че сега слуховете, че сън химик намаляха :( ...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 08.09.11 12:48.
казано от SportFreak на 07.09.11, 23:36:
Защо всичко в държавата ни винаги е най-зле? Колко от вас са живяли в друга държава, която иначе е много хвалена, и са “опитали” от всичко ? Вуйчо ми е в Англия от 5 години, тази година му се роди дете и лекарите му казали, че 40,42 градуса температура е добре, било полезно детето да получи гърч. Сега си е тук и се обажда там на някакви да им каже, че е в България и да не му спират някакви пари, а те не му вярват, че е тука и били да ги спрат. Просто в Англия е една огромна каша. И като за край, защото не ми се разказват повече истории, когато е трябвало да му правят някакви изследвания е носил 10 литра урина, за проба. Е, кажете ми каква е разликата от 10мл и 10л(не в количеството), нали и двете съдържат едно и също...
Много е интересно, когато някой говори, но не споделя личен опит :)
Всяка страна си има недостатъци и проблеми, в Аглия са доста по напред от нас и се живее много по-скопойно и не защото някой ми го е казал, а защото живея там.
И не ми се вярва да са му искали такова количество урина, явно е грешка или пробем с комуникацията :)
08.09.11
15:13
http://blogs.technet.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/communityserver-components-postattachments/00-02-99-89-79/wrong.jpg
Добре.. И аз все още немгоа да разбера,щом в статията за мазнините е писано ,че е по-добре зехтина, защо всички готвят с масло? Включително и аз ,но това е породено от факта ,че просто имам доста масло у нас ...
ЕДИТ: Всъщност разбрах за акролеините е била работата ...
Мнението беше редактирано от Абазаба на 08.09.11 15:23.
Между другото с един приятел се чудихме какви/колко вицове за културисти има. Търсих в нета, насам-натам, 10 вица на кръст съм намерил и това е. Всички ги е страх да измислят ли или просто трибойците са глупави и не могат да ги измислят? :D
08.09.11
19:03
Ramon - Ако зехтина е студено пресован то той не е подходящ за готвене ( затова позлваш масло ) изпозлва се за салатки-малатки :D
Runway - Якоооо... аз знам само един виц за културисти къде ги намираш тия вицове :D
Първо да се похваля - успешно заключване на позиция лотус.
Второ - дали някой съвсем случайно знае от къде мога да го сваля този филм: http://www.youtube.com/watch?v=8Vx3hN1u0EA
И накрая такоз.
казано от Thrashmetal на 08.09.11, 19:56:
Първо да се похваля - успешно заключване на позиция лотус....
И ти ли, Бруте? :D
Мнението беше редактирано от Инис на 08.09.11 22:44.
Тоя уин 7 ужким е ресурсощадящ, а като му изключих пейдж файла и мрънка през 5 минути, че не му стига памет... интересна работа е commit charg-а...
Няма файда от спирането на виртуалната памет, не се подобрява нищо, само се създават проблеми.
Принципно си прав- въпреки че на ХП с 2гб памет летеше без ПФ... сега експериментирам- утре ще сложа още една платка- тествам на лаптоп и си мисля- по-малко ще върти харда съответно по-малко ще загрява :D
09.09.11
01:20
казано от kristiancho на 08.09.11, 19:03:
Ramon - Ако зехтина е студено пресован то той не е подходящ за готвене ( затова позлваш масло ) изпозлва се за салатки-малатки :D
това в списание “Журнал за жената” ли го прочете?