Уаа от толкова време тренираш и не може да правиш кофички?!
И какво като не може?
Ми при положение, че тренира от малко повечко време се предполага, че има базова сила...
20.06.11
19:09
Да - не отричам, че за толкова време тренировки трябваше да мога да правя и такива упражнения, но сега видях грешката си и се захрващам с коригирането й. Иначе дори и подобията на кофички и набирания, които правя, се усещат много добре :)
20.06.11
20:01
Говорим за нещо ефтино до 200лв. Аз съм си харесал тези модели- http://www.technomarket.bg/products/09100841/olympus-fe-4040-indium-grey , http://www.technomarket.bg/products/09096158/olympus-fe-4050-pure-white , http://www.technomarket.bg/products/09038382/panasonic-dmc-fx500e-s
Определено взимай Lumix-a не се лъжи по мегапикселите, с по-добра оптика е и с по-голям дисплей от Олимпусите, както и с по-добър оптичен зуум.
20.06.11
20:08
Добре,благодаря за съветите :)
Преди време като избирах фотоапарат точно в твоя ценови диапазон, от мнения в нета и от познати останах с впечатлението че Olympus не струват разгледай Canonите
Мнението беше редактирано от Stan на 20.06.11 20:11.
20.06.11
21:35
Абе, какво стана с двете интервюта?! Попринцип се бавят околко седмица, даже по-малко, а това с Мария - две седмици ще станат вече.
20.06.11
22:28
а това с Мария - две седмици ще станат вече.
Май няма да има, поради негативния отзвук към идеята.
Питай Emzo, мен явно не ме ловят тези работи :D Плюс това аз в момента разчитам на екстракт, който би трябвало да съдържа ефедрин, синефрин, псевдоефедрин, норадреналин и други алкалоиди, и силно се надявах, че ще работят като синергисти, но истината е, че явно всичките не са в достатъчни количества за да има очаквания ефект пък и зеления чай се оказа Fake :D :D :D Аз измервам действието им по време на кардио, колкото и да плюя окси, мога да кажа, че си върши отлично работата по отношение на енергията в сравнение със сегашната комбинация.
Американецът: - Ние сме най-мощните в света! Италианецът: - Ние сме най-точните в света! Турчинът: -Ние правим най-хубавите килими в света! Руснакът: - Ние имаме най-красивите жени в света! Българинът: - Ние е*ем рускини на турски килими с италианска точност и американска мощност :D
Panasonic правят добри сапунерки, Канон и Никон са водещите марки, но при положение, че става въпрос за професионална техника. Аз съм със ZS6 на Panasonic, което е аналог на TZ10, но без GPS-a, много добра машинка в компактния клас.
Значи е наналог на моя - TZ7 :) Наистина са много добри!
Panasonic правят добри сапунерки, Канон и Никон са водещите марки, но при положение, че става въпрос за професионална техника. Аз съм със ZS6 на Panasonic, което е аналог на TZ10, но без GPS-a, много добра машинка в компактния клас.
Не, моделът е TZ9 Японска сглобка но е предназначен за Щатския пазар и не се продава в Европа.
Не, моделът е TZ9 Японска сглобка но е предназначен за Щатския пазар и не се продава в Европа.
Знам това. Искам да кажа, че в Бг, еквивалент на ZS6 e TZ7. Разликата е в MP, съответно 10 и 12 и mega O.I.S/power O.I.S.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.06.11 10:14.
@e_s_n - кви проценти те гонят бе братле, просто работи.
p.s. сега без стака(свърши) си като дизелова кола със свален чип :D :D :D
Мнението беше редактирано от emzo на 21.06.11 11:00.
21.06.11
11:18
Кажете нещо позитивно бре...
“The great pleasure in life is doing what people say you cannot do.” Walter Bagehot
“The great pleasure in life is doing what people say you cannot do.” Walter Bagehot
Да това ми е основна мотивация в живота- колко пъти са ми казвали- аа това не можеш да го направиш... и нещо в мен почва да гори... е правил съм и пълни простотии, като част от тях не са за публично споделяне ама все пак :D
21.06.11
11:30
Ето и още нещо:
Don’t think! Just do it!
Независимо дали става дума за хвърляне на боклука или бой с тигри! :D
Е малко резнах карбс за тия десет дена.
Малко , малко, на около 80гр. мюсли. с 10гр. мед. сутрин и после само свински врат със салатки през 2 часа, вечер омлетче, че по-леко като храна.
Отивам другата седмица малко на море и после почва голямото лятно плюскане :D
Мнението беше редактирано от emzo на 21.06.11 11:53.
21.06.11
12:05
Американецът: - Ние сме най-мощните в света! Италианецът: - Ние сме най-точните в света! Турчинът: -Ние правим най-хубавите килими в света! Руснакът: - Ние имаме най-красивите жени в света! Българинът: - Ние е*ем рускини на турски килими с италианска точност и американска мощност :D
Много стар виц, но винаги ми е смешен :)
“The great pleasure in life is doing what people say you аre not allowed to do.” Walter Bagehot
Модерирах ти поста. :)
http://www.t-nation.com/strength-training-topics/1193
Вижте коментарите от Christian най-долу!
21.06.11
16:04
:D :D
21.06.11
16:10
Те не проумеха, че той просто си е натоварвал алтетите СТРАШНО МНОГО с 4-5 движения (до колкото аз помня от интервюта и други клипове).. иначе Крис е много стабилка, отговарял ми е на 2-3 въпроса в неговата секция от сайта :)
BTW, видехте ли статията у вестника за китайците и шитбургерите ? 67% съдържание на протеин в 100гр овкусено лайно ше бъде рай за трениращите :DDDDDDDDDDD
edit: нещо забавно, дет намерих преди около половин година в/у вратата на един гараж в махалата :Д
Мнението беше редактирано от 100il на 21.06.11 16:15.
Ryan Dunn - 1977 - 2011.
Шофиране на GT3 в пияно състояние не е много разумно!
Така или иначе не мога да си представя такъв човек да остарее. :)
Мир на брадата му.
тия дни гледах последния филм... еми така е простотията не ходи по гората...
21.06.11
17:41
Карфичке, нямаш право на такива линкове! :D :D :D
21.06.11
20:11
Признавам, не го открих аз, посочиха ми го :D :D :D :D :D
Тази песен ще е хит в централния софийски затвор :D
Чакат автора за концерт на живо и са му подготвили микрофоните :D :D :D
Ако още веднъж разрешат гей парад в София, ще паркирам колата под прозорците на Столична община и цял ден ще го слушат тоя :D :D :D
21.06.11
20:14
Хед вчера от фитнеса ми подариха 1кутия Креатин+ Бърз въглехидрат :D 900гр. опаковката та се чудех аз понеже такива тежки химии не пия можеш ли да ми намериш плажен билдър на който да я продам ( все пак съдържа името Креатин продукта мисля, че е подходящ за представител на такова съсловие и течение във фитнеса ( плажния бодибилдинг )) :D :D :D
21.06.11
20:32
Хед вчера от фитнеса ми подариха 1кутия Креатин+ Бърз въглехидрат :D 900гр. опаковката та се чудех аз понеже такива тежки химии не пия можеш ли да ми намериш плажен билдър на който да я продам ( все пак съдържа името Креатин продукта мисля, че е подходящ за представител на такова съсловие и течение във фитнеса ( плажния бодибилдинг )) :D :D :D
Ако препоръчам добавка на плажен билдър - няма да я вземе, защото ще си помисли, че е прекалил и искам да го тровя :D :D :D
Пусни обява някъде, че от продукта се качват 3+ сантиметра на ръката, плочките изпъкват и като довод посочи някой известен, който према продукта. При спазването на тези условия си го продал до края на дена, а остава много малко :D :D :D
п.п. Не забравяй да уточниш, че само една опаковка е нужна за направата на така мечтаното тяло ;) Или, че ако не искат да стават много здрави и релефни, а ще го пият за “тонус” е хубаво да си го разделят с приятел :D